Zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu valkāt saderināšanās gredzenu

Nav svarīgi, ko saka juristi un psihologi. Ir cilvēki, kuriem oficiāla laulība ir bīstama. Un tādu ir daudz.

Jūs pats noteikti pazīstat tos, kuri pēc attiecību formalizēšanas sāka ienīst ģimenes dzīvi.

Likumīgas sievas vai vīra loma nav izdevīga visiem. Un astroloģija zina, kā to izskaidrot.

Dzimšanas horoskops vai dzimšanas diagramma parāda visu, kas ir raksturīgs mūsu liktenim. Tas attiecas uz karjeru, naudu un, protams, mīlestību.

Kāda būs jūsu laulība, var saprast pēc 7. mājas specifikas. Kādas planētas atrodas 7. mājā – tādai vajadzētu būt jūsu savienības būtībai.

Nav svarīgi, kāda ir tava zodiaka zīme – ja Urāns atrodas 7. mājā, tad laulības apliecība ir pats pēdējais mērķis, uz kuru jātiecas.
Jebkuras Zodiaka zīmes pārstāvjiem ar Urānu 7. mājā nav vēlams slēgt oficiālu laulību, mainīt uzvārdu uz laulātā uzvārdu, kā arī nevar nēsāt laulības gredzenu.

Kāpēc? Jā, jo tas viss var sagraut attiecības! Urāns ir brīvības planēta. Tātad jums vajadzētu būt brīvas personas statusam.

Kā saglabāt brīva cilvēka statusu, ja vēlies dzīvot kopā ar mīļoto? Nenoslēdziet oficiālu laulību.

Urāns 7. mājā prasa vai nu neformālas attiecības, vai pilnīgu neatkarību katram no partneriem.

Nav svarīgi, vai tu esi sieviete vai vīrietis, ja tev ir līdzīgs horoskops, tu nevarēsi dzīvot tradicionālu dzīvi. Turklāt tas var sabojāt jūsu mīlestību.

Jums ir kategoriski neiespējami izvēlēties personības par saviem dzīves partneriem visos aspektos, kas jums ir standarta. Nepieciešams neparasts cilvēks – oriģināls, radošs un kaut kas neparasts.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kuriem lemts kļūt bagātiem 2022. gada jūnija beigās

Pat gudrs un laipns, bet tikai “pareizs” partneris zaudēs vērtību jums, kad jūs sāksit paredzēt visus viņa iespējamos vārdus un darbības. Jūs – ka galu galā cilvēks ir neparedzams, ir nepieciešams!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment