Panākumi, nauda un pārpilnības enerģija. 3 labākie naudas likumi, kas palīdzēs jebkurai sievietei vienmēr būt pārticīgai

Kāpēc vienai sievietei pie kājām ir sakrautas dāvanas, dzīvokļi, mašīnas, bet otrai knapi pietrūkst no algas līdz algai? Kāpēc trešajai savā biznesā klājas veiksmīgi, bet otrai ir grūti savilkt galus kopā? Skaidrs, ka runa nav par izskatu… Bet kas tas ir?

Pārpilnības likumi

Pasaule ir austa no noteikumiem, kurus pārkāpjot, mēs nonākam sarežģītās situācijās vai vienkārši nesaņemam vēlamo rezultātu. Piemēram, ir tāds noteikums – nebrauc pa sarkano gaismu, tad ar tevi viss būs kārtībā.

Nē, protams, var braukt pie sarkanās gaismas un pārkāpt likumu, bet neviens nevar galvot par sekām…

Tātad naudai ir savi enerģētiskie likumi, no kuriem loģiski izriet 3 pareizas darbības, kuras darot vienmēr atradīsies uz pārpilnības viļņa smailes.

 3 labākie pārpilnības likumi

Likuma numurs 3: Dod – ņem

Kādam tas var šķist dīvaini, bet arī to vajag prast. Daudzi cilvēki nezina, kā ņemt. Viņi sāk būt kautrīgi, apmulsuši, atsakās. Pamatojot savu uzvedību ar to, ka šķiet, ka viņiem tas nav īsti vajadzīgs.

Bet noslēpums ir tāds, ka Visums vislabāk zina, kas jums nepieciešams. Vienkārši uzticieties viņai un viss. Un jūs redzēsiet, kā pat visnepieciešamākās lietas, kas jums tiek dotas, nesīs jums laimi un pārpilnību.

Likuma numurs 2: Jautājiet – dodiet

Un vajag dot tieši tik daudz – cik prasa. Izņēmums ir valstis, kurās ir vienkārši nepiedienīgi kaulēties. Visos citos gadījumos – nekaulēt, nemēģināt izgrābt bezmaksas dāvanu.

Jūs redzēsiet: tiklīdz jūs sākat dot tik daudz, cik viņi lūdz, Visums sāks jums dot tik daudz, cik jūs no tā prasāt.

Neesiet mantkārīgs. Dodiet žēlastības dāvanas, nedomājot par to, kam patiesībā tiks nauda. Nav tava darīšana – kam un cik. Tam, kā saka, ir augstākas iestādes.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada jūnija beigām katrai zodiaka zīmei

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment