Izvēlies koku un uzzini, kāds patiesībā ir tavs raksturs

Paskatieties uz attēlu un atlasiet koku, kas šķiet vispievilcīgākais. Skatieties uz attēliem, nedomājot. Ko jūs izvēlējāties?

KOKS – 1.

To izvēlas cilvēki, kuri šobrīd atrodas krustcelēs. Viņi vairs nav apmierināti ar dzīvi, kādu viņi ilgu laiku bija dzīvojuši. Viņi ir neapmierināti ar savu vietu šajā dzīvē, savu lomu, viņiem var šķist, ka viņi dzīvo nevis savu, bet kāda cita dzīvi, piepildot nevis savas, bet citu cilvēku vēlmes.

Viņi ļoti vēlas veikt izmaiņas, un tas viņus šobrīd uztrauc. Tie ir drosmīgi, ziņkārīgi, kam ir daudz personības interešu. Viņi dievina jaunas zināšanas un iesūc tos kā sūklis.

Cilvēki, kuri izvēlas koku Nr. 1 un saprot, ko konkrēti nepieciešams darīt sava mērķa sasniegšanai, pēc kāda laika šajā testā izvēlas koku ar citu numuru.

KOKS – 2.

Šo koku izvēlas cilvēki, kuriem piemīt Visuma pacietība, neatlaidība. Viņi nevar atļauties pamest darbu pusceļā. Viņi nebaidās no šķēršļiem. Saskaroties ar grūtībām, viņi noraizējas, “grūž sienas”, nopūšas no pūlēm, bet virzās uz mērķi, ko sev izvirzījuši.

Viņi ir stabili, uzticami cilvēki, viņiem nepatīk improvizēt, viņi nesaprot pārsteigumus, jo ir ļoti konservatīvi. Šīs īpašības palīdz viņiem kļūt par patiesiem profesionāļiem jebkurā jomā.

KOKS – 3.

Šo “mākslas objektu” izvēlas radoši un oriģināli cilvēki, burvīgi un harizmātiski. Viņus neinteresē citu cilvēku viedoklis, kaut kāda pārbaudīta informācija gadsimtiem ilgi, viņiem svarīgāk ir tas, kā viņi jūtas un ko viņiem saka sirds.

Viņi mierīgi iet savu ceļu, un viņiem nekas nerūp. Tajā pašā laikā viņi nemeklē vienkāršus veidus, viņi izvēlas kaut ko sarežģītu, neparastu, radošu, izraisot daudz emociju. Viņiem vienmēr ir jāatšķiras no pūļa, un viņi nesaprot cilvēkus, kuri pastāvīgi atdarina, tikai tāpēc, lai apvienotos ar citiem. Tās ir burvīgas un nestandarta personības.

Viena no problēmām, kas viņiem traucē veikt savus uzdevumus, ir garastāvokļa svārstības. Nepastāvība un nespēja paredzēt “viņu varenību” noskaņojumu ietekmē arī cilvēkus, kuri ar viņiem strādā vai dzīvo kopā. Bet to visu kompensē viņu brīnišķīgā humora izjūta un oriģinalitāte. Viņi ātri var izdomāt interesantas idejas, kuras nekad nav ienākušas prātā.

KOKS – 4.

Viņu izvēlas cilvēki ar iedzimtām spējām vadīt. Tie ir pragmatiski un godkārīgi, pārliecināti par sevi un gandrīz nekad nešaubās par saviem lēmumiem. Turklāt viņi vienmēr zina, kā atrisināt šo jautājumu.

Saskarsmē ar viņiem rodas grūtības tāpēc, ka viņus nevar pārliecināt. Viņi ir konservatīvi, tāpēc paši par sevi veido noteiktu viedokli un izturas pret to kā pret patiesību.

Viņiem ir arī lielisks konkurences gars. Tāpēc, ja viņiem ir nepieciešams paaugstināt darba ražīgumu vai kaut ko uzlabot ģimenes attiecībās, var izmantot “sacensības”. Piemēram, piedalīties konkursā par labāko darbinieku, priekšnieku vai rīkot ģimenes sacensības.

Četriniekiem vienmēr ir daudz enerģijas, tāpēc viņi viegli ieņem vadošās pozīcijas un ir lieliski līderi.

KOKS – 5.

Šo tēlu izvēlas cilvēki ar augstu līdzjūtības un empātijas līmeni. Viņi viegli saskaras ar pazīstamu un nepazīstamu, saprot, ja ne apzināti, tad intuīcijas līmenī savas emocijas, noskaņojumu. Viņi var lasīt starp rindām, ir viegli iedomāties sevi tāda cilvēka vietā, kurš jūtas slikti vai, gluži pretēji, laimīgs.

Šādas personas parasti piesaista. Bet ir viena problēma. Šie cilvēki ir ļoti jutīgi, un tāpēc ne vienmēr var tikt galā ar saņemto informācijas daudzumu. Empātija pret viņiem ir smaga nasta, ko viņi uzņemas paši. Empātija ir laba, taču jums ir nepieciešams dozēt informāciju, iemācīties neņemt to pie sirds.

Ir arī vērts atzīmēt, ka “pieci” ir absolūti pretrunīgi, viņi zina, kā piekāpties. Viņiem mierīgums ir svarīgāks par principiālu nevainības pierādījumu.

Avots:

sunmag

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment