Izvēlieties rožu pušķi un izlasiet savu vēlējumu uz nedēļu

Rožu zieds ir apveltīts ar dažādām nozīmēm un simboliem. Grieķi rozā pumpurā ieraudzīja bezgalības simbolu, jo roze ir apaļa, un aplim nav sākuma vai beigu. Īsais, valdzinošais rozes skaistums atgādināja par skaistuma īslaicīgumu, par cilvēka dzīves īslaicīgumu.

PUŠĶIS (  1. )

Dažreiz neveiksmēs var vainot veiksmi. Galu galā jūs mēģinājāt visu iespējamo. Vienmēr esi apmierināts ar sevi, neatkarīgi no tā, kurā pusē situācija nākamajā reizē vēršas pie tevis.

Uztveriet savu darbu ļoti nopietni, lai iegūtu izcilus rezultātus. Ja kaut kas jums neizdodas, izdomājiet labāku veidu, kā atrisināt šo problēmu. Esiet konsekvents, pārvarot neveiksmes.

Grūtības jums tik un tā radīsies, kad dosieties ceļojumā ar savu dzīves partneri. Lai ģimenes attiecības būtu veselīgas un veiksmīgas, kopīgi būs jārisina grūtības. Atbalstiet viens otru, un jūs pārvarēsiet visu un visus.

Iespējams, jūs jau esat saskaries ar daudzām monetārām neveiksmēm. Bet atcerieties, ka panākumus nevar sasniegt bez neveiksmes. Katrā sakāvē ir jāapgūst svarīgas mācības. Tāpēc ej uz priekšu, un tas nesīs peļņu.

PUŠĶIS (  2. )

Ja vēlaties, lai veiksme būtu jūsu pusē – riskējiet! Tas ir vienīgais drošais veids, kā visu mainīt savā labā.

Šajās dienās jūs jūtaties enerģisks un, iespējams, esat ieguvis jaunu aizraušanos un dziņu, kas palīdzēs jums virzīties uz priekšu savā darbā. Visas šīs pozitīvās izmaiņas ir saistītas ar faktu, ka šodien Marsa piesaiste ir ļoti spēcīga. Nemēģiniet ar to cīnīties.

Netērē savu laiku, ne sekundi. Ja tu kādu mīli, pasaki viņam, kā tu jūties. Varbūt rīt to nevarēsi pateikt.

Ja domājat, ka jums ir pietiekami daudz naudas un beidzot varat nedaudz atpūsties, padomājiet par to vēlreiz. Sāciet pelnīt un ietaupīt naudu.

PUŠĶIS (  3. )

Dažreiz, kad jūtaties apmaldījies un viens pats, jums vienkārši jāmeklē sevī dzirksts, kas aizdedzinās jūsu pašu iekšējo liesmu.

Kad esat koncentrējies uz savu darbu, lietas mēdz atrisināties pašas no sevis, un ir vieglāk rast jaunus risinājumus problēmām, kuras agrāk bija strupceļā.

Jūsu dzīvē ir pietiekami daudz mīlestības (romantiskā vai draudzīgā kontekstā), ko varat smelties no šīs neierobežotās enerģijas ikreiz, kad jūtaties slikti vai jums ir nepieciešams mainīt tempu. Mīlestība ir dzinējs, kas virzīs tevi uz priekšu.

Ja jūsu bankas kontā ir pietiekami daudz naudas, tas ir labi. Tomēr neatstājiet naudu tukšgaitā, bet mēģiniet to ieguldīt, lai jūsu bankas atlikums pavairotos.

Lasi vēl: Izvēlieties kokteili un atklājiet savas iekšējās īpašības

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment