“Ja ar mani kaut kas notiek, izmeklē to,” pēdējie vārdi pirms nāves, ko konspirāciju teorijas piekritējs rakstīja mātei.

max

39 gadus vecais divu bērnu tēvs Makss Spīrs (Max Spiers) devās uz Poliju, kurā bija paredzēta uzstāšanās konferencē par konspirācijas teorijām un NLO. Draugi apgalvo, ka vīrietis nomira Varšavas dzīvoklī pēc tam, kad “izvēma melnu šķidrumu”.

Viņa māte Vanesa (63) uzskata, ka dēls ieguva ienaidniekus, kas vēlējās viņa nāvi. Tas, iespējams, noticis viņa veikto pētījumu dēļ, kuros atklāti jauni fakti par  citplanētiešiem un valdības iesaistīšanos notikušā slēpšanā.

Tiek uzskatīts, ka vīrietis miris dabiskā nāvē, taču māte ir citās domās, jo Polijā nekāda medicīniska izmeklēšana pēc viņa nāves netika veikta. Tāpat Maksa mātei netika izsniegti nekādi dokumenti, aizbildinoties, ka nav saņemta rakstiska atļauja no sievietes mirušā dēla.

Vēlāk gan autopsija tika veikta, taču Rebeka pat pēc diviem mēnešiem nav saņēmusi tās rezultātus. 

Maksa ģimenes locekļi uzskata, ka vīrietis varētu būt noindēts, jo viņš bijis vesels un labā, fiziskā formā. Dažas dienas pirms savas mīklainās nāves Makss uzrakstīja mātei, ja ar viņu kas atgadās, lai Rebeka veic izmeklēšanu.

Konspirāciju teoriju un pārdabisko aktivitāšu cilvēku vidū Makss tika uzskatīts par “superkareivi”.

Ne tikai viņa māte, bet arī Maksa atbalstītāji uzskata, ka viņa neizskaidrojamā nāve, iespējams, ir valdības aģentu pastrādāta.

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment