Jauns TikTok trends “Absolūtā duša”

Četru stundu ilga duša!

Jaunajam relaksācijas veidam būs nepieciešams daudz laika un ūdens. Taču šī trenda piekritēji apgalvo, ka gūst vēl lielāku baudu nekā no tuvības.

Sākotnēji cilvēki samazināja ilgstošas vannas peldes, lai ietaupītu laiku un naudu. Dušošanās šķita gudrāka alternatīva — līdz Tiktok lietotāji visu apgrieza kājām gaisā. Tagad viņi pavada vairākas stundas dušā zem ūdens strūklām un dalās savos iespaidos ar saviem sekotājiem.

“Absolūtā duša” – tā sauc jauno tendenci, kas gūst popularitāti jauno TikTok lietotāju vidū.

Lūk, kā tas notiek:

  • Jums dušā jāpavada no divām līdz četrām stundām.
  • Ūdenim jābūt tik karstam, lai rastos tvaiks.
  • Viss ķermenis rūpīgi jāsaputo.
  • Jāklausās savu iecienītākā mūzika.

Videoklipi tiek ar atzīmēti ar hashtagu #EverythingShower, skatīti gandrīz 170 miljonus reižu.

Daudzi Tiktok lietotāji, kuri paši to ir pieredzējuši, apgalvo, ka tas ir neaizmirstams piedzīvojums.  Blogeri atzīst, ka izbauda šādu procedūru biežāk kā reizi nedēļā.

Ko par šo trendu saka profesionāļi?

Šai pieejai ir savi plusi un mīnusi. Labs risinājums ir sākt ar matu mazgāšanu, bet neatstāt matu kondicionieri līdz pašām beigām.

Tas var aizsprostot poras, tostarp uz muguras un krūtīm, izraisot pinnes.

Ķermeņa vietām, kas paredzētas skūšanai dermatologi iesaka izmantot tikai speciālu želeju, lai mazinātu kairinājumu. Visas procedūras beigās rūpīgi jānomazgā seja, jāizžāvē mati ar dvieli un noteikti jāsamitrina āda.

“Absolūtā duša” nav katra gaumē. Daži lietotāji atzinuši, ka šāda ilgstoša būšana dušā nekādu prieku nesagādā un procedūras beigas sagaidītas ar grūtībām.  Cits piebilda, ka šis trends patērē pārāk daudz ūdens un sanāk pārlieku dārgs “prieks”.

Vai tu uzdrošinātos nostāvēt dušā četras stundas?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment