Jeļena Golunova sniedza prognozi un ieteikumus katram 2022. gada mēnesim

JŪNIJS

Jūnijs ir labākais laiks ceļojumu plānošanai. Tam nav jābūt lieliem braucieniem uz citām pilsētām un valstīm. Pat ja jūs vienkārši dodaties uz kaimiņu, lai apskatītu vietējās atrakcijas, tas jau būs labi.

Tavs uzdevums ir mainīt situāciju. Tas palīdzēs jums atsāknēt un sagatavoties jauniem izaicinājumiem.

JŪLIJS

Jūlijā centies vairāk būt prom no mājām. Šis mēnesis ir patīkamām paziņām bagāts. Jūs varat viegli iegūt jaunus draugus. Un tiem, kas meklē dvēseles palīgu, jūlijs ir labākais mēnesis, lai viņu satiktu.

Pat ja nevēlaties ne ar vienu sazināties, jūs vienalga atstājat māju, vismaz pastaigāties. Kas zina, varbūt satiksi kādu cilvēku, kurš kļūs par tavu uzticīgo draugu vai pat dzīves partneri.

AUGUSTS

Augustā var rasties problēmas darbā. Nebaidieties no daudziem gadījumiem, kas jums uzkritīs. Ar visu tiksi galā, ja būsi mierīgā stāvoklī. Lai kas arī notiktu, atcerieties, ka jūs varat atrisināt visas problēmas.

Ja nestrādāsi, tad tev būs daudz mājas darbu un rūpju. Ģimene un draugi var lūgt palīdzību. Dari, ko vari. Bet nebaidieties kādam atteikt, ja saprotat, ka nevarat tikt galā ar šādu lietu apjomu. Turklāt, ja nepieciešams, noteikti lūdziet palīdzību paši. Un tad visas jūsu problēmas tiks ātri atrisinātas.

SEPTEMBRIS

Septembris ir izaugsmes un attīstības mēnesis. Daudzus mērķus būs grūti sasniegt. Bet tas nozīmē, ka esat uz pareizā ceļa.

Esiet piesardzīgs pret jaunām paziņām. Ne katrs cilvēks, kas ienāks tavā dzīvē, nesīs labu. Tomēr jums būs jāiemācās gūt labumu no jebkuras pieredzes. Notikumi, kas notiks septembrī, novedīs pie panākumiem. Pat ja šķiet, ka tie ir negatīvi notikumi.

OKTOBRIS

Oktobrī tevi sagaida labvēlīgas pārmaiņas. Liela daļa no tā, ko plānojāt gada sākumā, piepildīsies.

Centieties pareizi atbrīvoties no saņemtajiem materiālajiem resursiem. Oktobris ir labākais laiks, lai tērētu naudu mājas labiekārtošanai. Atjauniniet mēbeles, veiciet nelielu remontu vai nomainiet novecojušas ierīces. Ja jūsu mājā viss ir kārtībā, ērtībai iegādājieties sīkumus. Tas var būt gultas veļa, trauki, dvieļi.

NOVEMBRIS

Novembrī darbā sagaida veiksme. Jūs tiksiet paaugstināts, ja jau sen esat sapņojis par paaugstināšanu amatā. Visticamāk, ka saņemsi piemaksu vai pat algas palielinājumu.

Ja strādājat ar klientiem, pieprasījums pēc jūsu produktiem vai pakalpojumiem strauji pieaugs. Pat ja jūs paaugstināsiet cenas, pircēji netiks atbaidīti. Gluži pretēji, viņi no jums iegādāsies vairāk nekā parasti.

Ja nekur nestrādā, tad laiks padomāt par savu pašrealizāciju. Tagad varat viegli nopelnīt naudu savā iecienītākajā biznesā.

DECEMBRIS

Decembrī saasināsies tās problēmas, kuras nevarēji atrisināt gada laikā. Bet nesatraucies. Jaunajā gadā jūs varat viegli tikt galā ar visām grūtībām.

Tāpat pievērsiet uzmanību saviem mērķiem. Ir daudzas lietas, ko varat darīt, lai decembrī īstenotu savas vēlmes. Ja nedaudz piepūlēsies, tad Jaunajā gadā gaidīsi vēl nebijuši panākumi.

Jeļena Golunova novēlēja saviem faniem veiksmi, pacietību un veselību Jaunajā 2022. gadā. Viņa ir pārliecināta, ka viņas ieteikumi palīdzēs jums tikt galā ar jebkādām grūtībām un novedīs pie panākumiem.

Lasi vēl: Trīs grāmatas un trīs likteņi! Izvēlieties grāmatu un uzziniet, kas jūs sagaida

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment