Jo dārgāk, jo labāk: piecas zodiaka zīmes, kurām patīk greznība

Zodiaka zīme, zem kuras cilvēks ir dzimis, var ietekmēt ne tikai viņa rakstura iezīmes, bet arī tieksmi uz greznību un bagātību.

Pieci zodiaka apļa pārstāvji, kuriem šis dzīves aspekts ir īpaši svarīgs.

 

Strēlnieks

Tātad Strēlniekiem patīk ne tikai ietaupīt, bet arī tērēt naudu. Viņiem rūp zīmoli, atsevišķu lietu statuss, kā arī svarīguma sajūta, ko viņi iegūst ar dārgu apģērbu un aksesuāriem.

Turklāt Strēlniekiem patīk piedzīvot patīkamas emocijas no statusa priekšmetu glabāšanas neatkarīgi no tā, vai tas ir dārgs ultramoderns aprīkojums vai kaut kas vintage.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir arī dārgu lietu cienītāji, lai uzsvērtu savu statusu. Taču papildus pārākuma sajūtai viņus virza aizraušanās ar visu jauno, un dažkārt jauna viedtālruņa modeļa parādīšanās tirgū vai iecienīta zīmola ierobežota kolekcija mudina uz impulsīviem pirkumiem.

 

Mežāzis

Mežāži, lai arī dzīvē ir komformisti, arī neriebjas reizēm palutināt sevi ar kādu dārgu lietu. Tomēr atšķirībā no Strēlnieka un Ūdensvīra viņi to izvēlēsies ilgi un rūpīgi.

Lasi vēl:bĪsa prognoze 2023. gadam visām zodiaka zīmēm no Vasilisa Volodina

Un papildus pašsajūtai, ko rada luksusa preces īpašums, Mežāzis novērtē komfortu. Arī šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi ilgstoši krāt, lai agri vai vēlu iegūtu kāroto.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment