ASV performanču mākslinieki mākslas centrā “Noass”

Sestdien, 8.oktobrī, mākslas centrā “Noass” ASV performanču māksliniece, repere Mykki Blanco.

EXPAT jeb Mykki Blanco un Sam Acevedo (ASV) pasākumu ievadīs pašmāju mūziķi Keitija Bārbale un TV Maskava.

Mykki Blanco ir pazīstama amerikāņu repere, performanču māksliniece, dzejniece un aktīvisti, kas ātri ieguva atpazīstamību ar pirmo albumu ” Cosmic Angel: The Illuminati Prince/ss” (2012) un albuma singly “Wavvy”, kā arī spilgtajiem un neaizmirstamajiem koncertiem.

Mykki Blanco sadarbojusies ar tādiem mūziķiem kā Teyana Taylor, Blood Orange, kā arī piedalījusies Kanye West pazudušā albuma “Yandhi” dziesmā “Bye Bye Baby” (2018).

 

Pirms došanās Eiropas koncertturnejā, Mykki Blanco ar grupu arī paguva iesildīt Florence & The Machine Madisone Sq. Garden Ņujorkā. Projekts EXPAT kopā ar Samuel Acevedo ir došanās vairāk mirklīgas performances, dinamisku skaņas slāņu un acumirklīgas atdeves virzienā, kas sola neaizmirstamu vakaru.

EXPAT nav ierakstītas mūzikas. Neviena EP, neviena albuma, neviena singla. Grupa fokusējās uz intensīvu, dramatisku un teatrālu dzīvo performanci, liekot publikai piedzīvot klātbūtni, šajā mirklī, iegrimstot tikai momentā. Šī metode ir bijusi veiksmīga, EXPAT darbojoties vien 9 mēnešus un sastāvot no māksliniekiem Mykki Blanco un Samuel Acevedo, kas aktīvi spēlē izpārdotus koncertus viscaur Eiropai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment