Jūsu iecienītākā apģērba krāsa — kā tevi tā raksturo

Sarkans

Sieviete sarkanā

Spēka un pārliecības krāsa. Viņu mīl nemiernieki un vadītāji. Viņi zina, kā pieņemt smagus lēmumus. Viņiem ir laba reakcija. Sarkanās krāsas cilvēki zina, kā zibenīgi analizēt un rūpīgi plānot. Cilvēki, kuri prot sevi cienīt, lepojas. Viņi ātri mācās. Un atcerieties viņu kļūdas. Viņus maz interesē cilvēki, kas viņiem nav noderīgi.

Brūns

Meitene brūnā tērpā

Aristokrātu un pienākuma cilvēku krāsa. Darba zirgi viņu mīl. Cilvēki, kuri prot strādāt. Viņi ir labi draugi un laipni radinieki. Jūs varat paļauties uz viņiem. jo viņi ir sava vārda cilvēki. Tomēr viņiem ir principi. Viņi var būt nežēlīgi pret likuma pārkāpējiem. Tātad, kā viņi saprot, viena cilvēka nelaime var kļūt par sabiedrības katastrofu.

Balts

Meitene baltā

Izmaiņu krāsa. Šo krāsu mīl cilvēki, kuri vienmēr ir gatavi šķirties no pagātnes. Viņi lēmumus pieņem apzināti. Tāpēc viņus praktiski nav iespējams atrunāt. Viņi zina, kā pasargāt sevi un savus mīļos. Viņiem ir daudz sargeņģeļu, un ir skaidrs, kāpēc. Šie cilvēki reti apzinās bīstamības pakāpi. Un piedodiet par tautoloģiju – cilvēkiem viņi patīk.

Zils

Meitene zilā krāsā

Sarežģīta krāsa, ko cilvēce dievina. Viņu mīl sabiedriski cilvēki, kuriem cilvēku mīlestība ir vajadzīga kā gaiss. Debeszils dod priekšroku cilvēkiem ar tīru dvēseli. Tirkīzs – laipns līdz bezgalībai. Tumšzilajiem patīk radoši cilvēki. Jebkurā gadījumā zilā krāsa ir dziedināšanas krāsa. Reinkarnācija.

Lasi vēl: Uzmācīgas kā mušas: Pāvels Globa nosauc piecas kaitinošākās zodiaka zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment