Kā beigsies šis gads? Galvenais astrologs Pāvels Globa ir sagatavojis horoskopu 2022. gada nogalei. Sniedzot katram konkrētas instrukcijas

Pazīstams astrologs uzskata, ka gada nogale daudziem būs veiksmīga. Vissvarīgākais ir nezaudēt impulsu. Astrologs uzskata, ka gada simbols uzmundrinās visas drosmīgās dvēseles. Galu galā viņiem ir vajadzīgs daudz spēka, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi.

 

Prognožu horoskops uguns zīmēm

Ugunīgajiem Aunam ir svarīgi, lai gada beigās laimes putns turētos uz astes. Lai sasniegtu to, ko vēlaties, jums ir jāspēj koncentrēties uz savu mērķi un nebaidīties no šķēršļiem. Zvaigznes decembrī sola Auniem pārmaiņas personīgajā dzīvē. Tomēr tiem jābūt patīkamiem un bez bīstamiem triecieniem.

 

Ātram Lauvai ir svarīgi prast saglabāt mieru pat neierastās situācijās. Zvaigznes prognozē emocionālus uzliesmojumus gan mīlas attiecībās, gan darbā. Centieties nekrist galējībās, un jūs varat uzvarēt jebkurā situācijā. Novembrī situācijai vajadzētu stabilizēties.

 

Astrologs aicina Strēlniekus nebremzēt gada sākumā noteikto tempu. Pretējā gadījumā viņi riskē zaudēt augsto pozīciju, uz kuru viņi tik spītīgi un neatlaidīgi kāpa. Nepalaidiet garām biznesa ceļojumus. Svarīgi arī neskopoties ar mīlestības attiecībām. Turklāt aptumsumu laikā nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus.

 

Prognožu horoskops gaisa zīmēm

Debesis Ūdensvīriem iesaka nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Pastāv risks pārtraukt attiecības ar svarīgu partneri. Mēģiniet atbilstošā veidā pieiet visiem mīļotā jautājumiem, un jūs noteikti atradīsit pareizo atbildi. Novembra beigās sarežģītā situācija jūsu personīgajā dzīvē stabilizēsies.

Tas attiecas arī uz jūsu darbu. Kā saka, divreiz izmēra un vienreiz griež. Pirms kaut ko darāt, padomājiet par to, ko jūs gatavojaties darīt.

Zvaigznes sola Svariem lielus panākumus profesionālajā darbībā. Piemēram, radoši cilvēki varēs realizēt visus savus sapņus līdz pilnībai. Atliek tikai atbildīgi pieiet visam savas dienas procesam un organizēšanai. Tomēr mīlas dzīvē novembra beigās jāuzmanās no problēmām. Pastāv strīds ar mīļoto cilvēku, tāpēc esiet uzmanīgi.

Lasi vēl: Kādas izmaiņas notiks katrā zodiaka zīmē 2023. gadā

Dvīņi var iegūt jaunas un interesantas zināšanas vai prasmes. Ir svarīgi nesteigties, ja vien tas nav vajadzīgs. Pieņemiet lēmumus tikai pēc tam, kad esat to pārdomājis. Decembra pirmajā pusē Dvīņi var sagaidīt patīkamus pārsteigumus no savas otrās pusītes.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment