Kā beigsies šis gads? Galvenais astrologs Pāvels Globa ir sagatavojis horoskopu 2022. gada nogalei. Sniedzot katram konkrētas instrukcijas

 

Prognožu horoskops zemes zīmēm

Gada nogale Vērsim nesīs patīkamas pārmaiņas. Jūsu profesionālajā dzīvē beidzot viss nokārtosies. Ja esat atvērts pārmaiņām, varat uzlabot savu finansiālo labklājību vai saņemt paaugstinājumu. Rudens var nest nesaskaņas Vērša mīlas attiecībās, taču nevajag ļauties provokācijām. Esiet mierīgs, un jūs varat uzvarēt.

 

Debesis iesaka Jaunavām vairot pašapziņu. Jūsu mazie soļi pa karjeras kāpnēm būs milzīgs izrāviens nākotnē. Galvenais nav jābaidās, bet rīkoties. Mēģiniet pielietot jau iegūto pieredzi. Tas noteikti palīdzēs. Bet darba dēļ ir viegli aizmirst par savu personīgo dzīvi. Tas neapšaubāmi atgādinās par sevi tuvāk decembrim.

 

Mežāžiem vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savai veselībai. Un jums ir jāpievieno radoši risinājumi savam darbam. Pievērsiet uzmanību detaļām. Tam vajadzētu palīdzēt atrisināt dažas problēmas. Gada beigas Mežāžiem sola spēcīgas laulības izredzes.

 

Prognožu horoskops ūdens zīmēm

Vēžiem vajadzētu atpūsties un uzkrāt spēkus jauniem sasniegumiem darbā. Tas viņam palīdzēs kāpt pa korporatīvajām kāpnēm. Vēzis iegūs vairāk motivācijas un varēs nopelnīt naudu. Novembra otrā puse Vēžiem sola patīkamas pārmaiņas mīlestībā.

 

Skorpionam nav nepieciešams apmaldīties vai nobīties, ja, piemēram, viņš nokļūst krustcelēs. Nekādus negatīvus notikumus zvaigznes neprognozē. Bet pat tad, ja kaut kas noiet greizi, jums ir jābūt pacietīgam. Jau decembra sākumā debesis sola patīkamus romantiskus pārsteigumus.

 

Zivis var sagaidīt neticamas pārmaiņas profesionālajā dzīvē. Tie neapšaubāmi būs patīkami un daudzsološi. Izbaudiet šo notikumu, taču neaizmirstiet par ģimeni un mīļajiem.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši 5 zodiaka zīmju pārus, kuri var gaidīt bagātu dzīvi

Pastāv mīļotā cilvēka atsvešināšanās risks. Esi uzmanīgs, lai neaizvainotu kādu, kurš tevi patiesi mīl.

Leave a Comment