Kā Visums piepilda vēlmes: jūs vienkārši pajautājiet

Vai esat kādreiz domājuši, ka visas, pilnīgi visas mūsu vēlmes piepildās? Jā jā! Cita lieta, ka daudzi nepareizi formulē savas vēlmes vai vispār neko nedomā, neļaujot sev sapņot par visdziļāko.

 

Protams, kad notiek negatīvi notikumi, nevēlamas situācijas, slimības, kataklizmas, cilvēki noliedz savu līdzdalību savā izskatā. “Es nekad neesmu gribējis sev problēmas! Es vienmēr esmu sapņojis par laimi un veselību!”

Kā mēs visi zinām, mēs dzīvojam pasaulē, kurā visas mūsu domas ir materiālas. Visums nosaka mūsu domas un stingri uzrauga to izpildi. Viņa piepilda mūsu vēlmes, un mēs viņai par to maksājam ar savu mīlestību, pretī dodot savu enerģiju. Savstarpējās enerģijas apmaiņas pārkāpums starp cilvēkiem un Visumu noved pie programmas neveiksmes. Jo vairāk enerģijas cilvēks ieliek tajā vai citā domā, un neatkarīgi no tā, kāda tā bija, pozitīva vai negatīva, jo lielāku šīs enerģijas uzliesmojumu sadzirdēs Visums. Var ilgi domāt un kaut ko vēlēties, bet tajā pašā laikā neizdalīt nekādu enerģiju kosmosā, bet par kaut ko savā galvā var padomāt tikai uz sekundi, nobīties no savām domām un bailēm, kas dzimst jūsu galva tajā pašā sekundē radīs tik spēcīgu uzliesmojuma enerģiju, ka Visums to atpazīst kā signālu tūlītējai rīcībai. Tāpēc jums ir jādomā pareizi.

Piemēram, jūs domājat: “Šobrīd ir tik grūti laiki, jums ir jāsavelk jostas. Kur tur krāt jaunam dzīvoklim, pat ja naudas pietiktu pārtikai. Un ejam. Un mans vīrs nepelna daudz. Un darbs tev neder. Un viss apkārt ir slikti. Un pa TV rāda tikai negatīvo un vulgaritāti utt.

Un Visums, dzirdot tavu sašutumu, noķers tieši šādu vēlmi no tevis: “grūts laiks”, “savilkties”, “pārtikai nepietiek”, “vīrs pelna maz” un parādīs tieši to, ko tu prasi, vienkārši tāda dzīve nevērtīga, pieticīga, garlaicīga un smaga. Ko tu gribi? Viss tiek izgatavots pēc Jūsu pasūtījuma!

Mēs paši veidojam savu nākotni.

Ko darīt, lai mainītu savu dzīvi virzienā ar plus zīmi?

Lasi vēl: Visi būs bagāti bez naudas: Vangas pareģojums 2022. gadam

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment