Kā Visums piepilda vēlmes: jūs vienkārši pajautājiet

 

Savas dzīves maiņa uz labo pusi ļoti bieži traucē vārdam “ja”. Padomājiet par to, kas būtu “ja” nebūtu tavā dzīvē?

Godīgi atbildiet uz šiem jautājumiem:

– ko tu īsti gribi?

Ko tu darītu, ja tev būtu burvju nūjiņa?

– Par ko tu sapņo?

– ko tu vēlies iegūt pēc gada?

Un atcerieties, ka Visums piepilda mūsu vēlmes apmaiņā pret mūsu mīlestību, kas dzīvo mūsu dvēselēs. Nav svarīgi, kam: dabai, dzīvniekiem, cilvēkiem, sev. Jo vairāk mīlestības jums ir, jo ātrāk piepildās pat visneticamākās vēlmes.

Un tagad neaizliedz sev sapņot!

Iedomājieties sevi tā, it kā visas jūsu vēlmes jau ir piepildījušās. Noteikti pateicieties Visumam par uzmanību un atsaucību. Paldies liktenim, viņa mūs padarīja tādus, kādi esam šeit un tagad. Paldies Dievam par to, ka mēs dzīvojam šajā pārsteidzošajā, krāsainajā pasaulē. Paldies saviem vecākiem par jums dāvāto dzīvību, par mīlestību. Paldies sev, ka esi un dzīvo. Netaupiet mīlestību un pateicību apkārtējai pasaulei. Galvenais, lai jūs zināt, kā mīlēt un neaizmirstiet, kas ir mīlestība.

Ir noticis patīkams notikums – garīgi paldies Visumam. Kāds tev uzsmaidīja – paldies Liktenim.

Iemācieties domāt tikai pozitīvi. Vienmēr veidojiet tikai plānus ar pozitīvu notikumu attīstības scenāriju. Un, ja jūs viņam patiesi ticat, tad laimīgas beigas ir garantētas. Tas strādā! Padomājiet par jaunu dzīvi sev, kur nav vietas skumjām, skumjām un vientulībai. Kur nav vietas nodevībai un nodevībai.

Atcerieties, ka mēs paši esam atbildīgi par to, ko domājam un sapņojam. Viss ir atkarīgs no mūsu garastāvokļa. Mēs esam atbildīgi par savu dzīvi, likteni un paši par sevi! un mums ir pietiekami daudz spēka mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Lasi vēl: Tamāras Globas horoskops 2022. gada februārim, dažām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment