“Kad Latvijā valda maksātnespējas mafija, jūs sakāt POPULISMS”; Kaimiņš līdz ar zemi nolīdzina Rasnaču un prasa viņa demisiju

Ar kārtējo skarbo runu Saeimas sēdē uzstājies deputāts Artuss Kaimiņš, kurš līdz ar zemi nolīdzina Tieslietu ministru Dzintaru Rasnaču un viņa lomu ar pēdējā laika notikumiem ap maksātnespējas administratoriem un tieslietu nozari Latvijā. 

Neskatoties uz Kaimiņa runu, Saeima ceturtdien tā arī nelēma par neuzticības izteikšanu tieslietu ministram Dzintaram Rasnačam (NA) Lai gan deputāti izteicās par šo jautājumu, tomēr pēc atsevišķu tautas kalpu viedokļu uzklausīšanas (tai skaitā , šo Kaimiņa runu) Saeimas sēdē tika izsludināts pārtraukums līdz trešdienai, 20. jūnijam, pulksten 10. Ceturtdien Saeima bija plānojusi skatīt divus identiskus lēmumu projektus, kuros prasīta Rasnača demisija.

Zem video A. Kaimiņš raksta: Tieslietu ministram Rasnačam, pēc manā runā nosauktajiem faktiem ir jādemisionē pašam! Dzintars Rasnačs melo!

 

Tieslietu ministram Rasnačam (NA) pēc manā runā nosauktajiem faktiem ir jādemisionē pašam! Dzintars Rasnačs melo! Cik ilgi vēl mūsu valsti vadīs komunisti.

Posted by Artuss Kaimins on ceturtdiena, 2018. gada 14. jūnijs

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment