Kāda profesija atbilst katrai zodiaka zīmei

Jaunava

Jaunavas ir pedantiskas, kārtīgas un uzmanīgas pret sīkumiem. Viņi ir neaizvietojami jebkurā jomā un ir lieliski darbinieki. Darbaholiķi šī vārda labā nozīmē. Viņiem vispiemērotākā ir ārsta profesija. Viņi nav slikti arī ar finansēm saistītajās profesijās – grāmatvedis, ekonomists. Neaizstājams un uzticams kā programmētājs.

 

Svari

Svariem piemīt izcilas mākslinieciskās, publiskās runas, rakstīšanas un citas īpašības. Ar mākslu un radošumu saistītas profesijas viņiem ir lieliski piemērotas. Viņi ir lieliski modes dizaineri, žurnālisti, teātra apmeklētāji, dekoratori. Tie var būt dziedātāji un mūziķi, TV vadītāji.

 

Skorpions

Šie cilvēki, kā likums, ir fiziski izturīgi, prot kontrolēt emocijas, tiem piemīt smalka intuīcija. Viņi ir labi kā ķirurgs, jūrnieks, politiķis un diplomāts, žurnālists un detektīvs. Viņiem ļoti piemērotas ir vadošas pozīcijas.

 

Strēlnieks

Viņi ir drosmīgi un apņēmīgi cilvēki, taču var rīkoties neapdomīgi, riskējot. Viņi ir labi sportā, sabiedriskās un politiskās aktivitātēs. Viņi prot skaisti un ilgi runāt, cīnās par taisnību. Nejūties slikti viesnīcu un restorānu biznesā.

 

Mežāzis

Neskatoties uz to, ka Mežāzis jau no bērnības zina, ko vēlas, viņam ir grūti izvēlēties profesiju, viņš meklē sevi un cenšas. Viņš ir uzmanīgs un taktisks, domā loģiski, kontrolē emocijas. Viņi bieži kļūst par līderiem. Viņiem piemērotas tādas profesijas kā skolotājs, zobārsts, juvelieris, arhitekts, reportieris, programmētājs.

 

Ūdensvīrs

Šie aktīvie un sabiedriskie cilvēki ir piemēroti televīzijas raidījumu vadītāja, žurnālista, režisora, aktiera, operatora profesijām. Viņi ir lieliski skolotāji, sociologi, juristi. Viņi neprot pareizi krāt un sadalīt naudu, bet ātri to iztērē. Uzņēmēji no tiem nav īpaši labi, bet viņi var, ja viņi atrod labu nišu.

 

Zivis

Zivīm raksturīga intuīcija un racionalitāte. Viņi ir lieliski mākslinieki, aktieri, rakstnieki. Var būt lieliski ārsti un medmāsas. Arī psihologa profesija ir laba.

Lasi vēl: Kurai zodiaka zīmei 2022. gads būs īsta elle

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment