Kurai zodiaka zīmei 2022. gads būs īsta elle

Ūdens Tīģeris viņš ir mazāk agresīvs nekā citi tīģeri. Bet sarežģītās situācijās zvērs parādīs pārliecību un stingrību. Vieni saka, ka astroloģiskā prognoze 2022. gadam būs maģiska, citi – ka ļoti grūta un pat smaga.

Melnais tīģeris personificē bagātību, labklājību un spēku. Gada pirmā puse, veiksmes un veiksmes planēta (bez kuras nestrādās ne viens vien bizness), Jupiters, atradīsies Zivju zvaigznājā. Tas nodrošinās finansiālu stabilitāti Skorpioniem, Vēžiem un Zivīm.

Un gada otrajā pusē Jupiters pāries uz Auna zvaigznāju, kas arī novirzīs naudas plūsmas uz Aunu, Lauvu un Strēlnieku. Nu, tālāk aprakstītajām zīmēm būs smagi jāstrādā, lai radītu auglīgu augsni finanšu jomā un ne tikai.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvjiem gads iesāksies ar izturības, stresa noturības un vitalitātes pārbaudījumiem. Pārbaudes var attiekties uz personīgās dzīves, karjeras un darba jomām. Grūtības var rasties ar birokrātiskām instancēm, īpaši jābūt uzmanīgiem, noformējot dokumentus un parakstot līgumus.

Ja iespējams, ir vērts atteikties arī no kredītiem. Lai 2022. gadā gūtu panākumus, Vēžiem būs jāstrādā ilgi un smagi!

Lauva

Daudzi jaunajā gadā provocēs Lauvu uz konfliktiem un dusmu un agresijas izpausmēm. Nepakļaujieties ārējai iejaukšanās iespējai un, lūdzu, esiet konsekventi risinot jums svarīgus jautājumus. Neļaujiet lietām ritēt savu gaitu.

Līdz vasaras beigām būs jāsakārto finanšu jautājumi. Ekspertu padoms ir šāds: nosedziet parādus un plānojiet savus tēriņus jau iepriekš. Var sākt veidot ienākumu un izdevumu tabulu. Arī ģimenes arēnā ir vērts izrādīt pacietību un mīlestību. Velti vairāk laika un uzmanības saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Pāvela Globas horoskops 2022. gadam katrai zodiaka zīmei

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment