Kurai zodiaka zīmei 2022. gads būs īsta elle

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvjiem 2022. gada sākumā būs grūti. Un pie vainas ir pārmērīgi tēriņi un nesapratne no citu puses. Tas var traucēt jums izbaudīt dzīvi pilnībā.

Laba plānošana un jauni sakari var palīdzēt atrisināt jūsu naudas problēmas. Sazinieties vairāk, lūdziet palīdzību un neaizmirstiet par savu ģimeni. Tieši viņi atbalstīs un palīdzēs grūtos brīžos. Pasmaidi, drīz viss izdosies!

Mežāzis

Nav bezcerīgu situāciju! Un arī tu atradīsi izeju, ja nekrīti panikā un parūpēsies par “drošības spilvenu” jau iepriekš. Pirmajā pusgadā iespējama darba zaudēšana un naudas trūkums. Taču līdz pavasara beigām situācija mainīsies uz labo pusi.

Pastāv liela iespēja uzsākt savu biznesu. Un, iespējams, pēc vairākām ilgstošām neveiksmēm jūs beidzot atradīsiet savu mūža darbu!

Pāvels Globa stāsta, ka jaunajā gadā katrai no zīmēm vajadzētu sagatavoties kardinālām dzīves pārmaiņām. Gada simbols – Melnais tīģeris – ir impulsīvs un enerģisks dzīvnieks, tāpēc no 2022. gada jāgaida daudz pārsteigumu. Gribētos ticēt, ka lielākā daļa no tām būs pozitīvas.

Lasi vēl: Nāks balta svītra: zodiaka zīmes, kuras tīģera gads 2022 mainīs viņu dzīvi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment