Kādas frāzes nevar teikt katrai zodiaka zīmei

Skorpions

Skorpioni var melot ļoti pārliecinoši, taču parasti viņi ir godīgi un klātienē runā drosmīgi. Tomēr jūs nevarat viņam pateikt: “Tu melo!” It īpaši, ja viņš ir godīgs. Neuzticēšanās izraisīs dusmas. Tas arī kļūst dusmīgs, ja jūs nepiekrītat viņa melu ēsmai. Vismaz izlikties, ka tic.

Strēlnieks

Emocionālā neprātā esošs Strēlnieks var būt ļoti skaļš, runāt tieši par visu, kas viņam nepatīk. Vai arī labā noskaņojumā, emocionāli “izskriet”. Frāze “Nomierinies!” rīkosies kā sarkana lupata vērsim.

Mežāzis

Šie dziļie cilvēki dažkārt var būt klusi un domās atkāpties sevī. Ar dažiem cilvēkiem viņiem patīk klusēt, jo viņi neuzdod jautājumu, kas viņus sanikno: “Kāpēc tu klusē?” Kluss, tāpēc tas ir nepieciešams.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ļoti patīk komunikācija, intelektuālas sarunas. Un, ja intelekta trūkst, tad viņi vienkārši “spēlē gudri” par dažādām tēmām. Bet nesaki tādu frāzi: “Tu jau esi noguris!”.

Zivis

Zivis ir ļoti jutīgas un maigas. Viņi var paslēpt savu maigo ķermeni no skarbās pasaules, kad jūt pēc tā vajadzību. Ja saki ko tādu, tad nopietni ievaino viņus: “Laiks iziet sabiedrībā”, “Beidz sēdēt mājās!”.

Lasi vēl: Viltības un fatālisma laiks: 19. novembrī iestājas aptumsumu bīstamais koridors

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment