Kādas frāzes nevar teikt katrai zodiaka zīmei

Iedzimto rakstura īpašību dēļ katra zodiaka zīme var asi reaģēt uz šķietami nekaitīgu frāzi.

Auns

Viņš labāk nesaka tādus vārdus kā “Klusi! Nevajag kliegt!” Vai “Tu mani satvēri ar savu sentimentalitāti!” Esi uzmanīgs, lai nesaki “Es esmu noguris no tevis!”

Vērsis

Šī zodiaka zīme sāpīgi uztvers frāzes: “Tu kļūdies!”, “Tu neko nesaproti!”.

Dvīņi

Ja nevēlies Dvīni aizvainot, nesaki viņam, ka viņš ir dīvains vai “Tu esi nesaprotams, neloģisks, uzvedies kā idiots”.

Vēzis

Vēzis ļoti apvainosies, ja pateiksi, ka viņš ir pārāk uzmācīgs. Nesakiet viņam: “Dod man atpūtu no tevis”, “Vai es varu pavadīt šo laiku bez tevis?”, “Jūsu ir daudz, es esmu noguris (a).”

Lauva

Lauvai pat nevajadzētu dot mājienu, ka viņš sevi pārāk augstu novērtē. Nekādā gadījumā nesaki viņam: “Tu esi daudz iedomājies par sevi”, “Tu neesi tik gudrs, skaists, seksīgs, veiksmīgs …”. Nedodiet pat mājienu uz tādām lietām kā: “Tu nevarēsi sasniegt …”.

Jaunava

Jaunavai nevar pateikt, ka viņa no mušas veido ziloni, kas pārspīlē problēmu. Ja viņa ir sašutusi, tad viss ir nopietni, vismaz viņas galvā. Tāpēc būs lieki viņu saniknot ar frāzi “Kāpēc tas tevi tik sanikno?”

Lasi vēl: Festivāls ”Positivus” 2022.gadā gaidāms jaunā pilsētā

Svari

Svari vēlas būt gaisma jūsu logā un pārsteigt jūs ar daiļrunību. Bet nekādā gadījumā nevajadzētu viņu aizvainot, sakot, ka jums vairs nav spēka izturēt viņa pļāpāšanu. “Pietiek, es tevi vairs nevaru izturēt” – ar šiem vārdiem tu ar bultu trāpīsi tieši sirdī.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment