Kādas izmaiņas sagaida ikvienu un ko Vasilisa Volodina prognozē visām Zodiaka zīmēm 2022. gadā

Vasilisa Volodina ir viena no slavenākajām zīlniecēm. Šo iemeslu dēļ viņas prognozes 2022. gadam gaida daudzi, kas vēlas uzzināt, ko nesīs Ūdens tīģeris. Tas attiecas ne tikai uz atsevišķu cilvēku nākotni, bet arī uz visu valsti kopumā.

Prognozes 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Auns

2022. gads ir ļoti labvēlīgs gads Aunu pārstāvjiem. Tomēr negaidiet krasas izmaiņas. Auni ir bēdīgi slaveni darbaholiķi, taču labāk ir nedaudz piebremzēt un nestrādāt smagi. Jo tas var negatīvi ietekmēt jūsu garīgo veselību. Tāpēc ļaujiet ķermenim atpūsties un uzkrāt spēkus jaunam lēcienam.

Vērsis

Līdz ar gada sākumu šī zodiaka zīme sagaida ne tikai karjeras izaugsmi, bet arī ienākumu pieaugumu. Buļļiem pietiks spēka darīt visu savu biznesu. Vasara būs labākais laiks, lai meklētu dzīves draugu. Ļoti iespējams, ka romantiskas attiecības pāraugs kāzās.

Dvīņi

2022. gads ir īstais laiks, lai sāktu radīt. Dvīņi varēs slēgt visas esošās lietas un ar jaunu sparu uzņemties svarīgākās. Tomēr esi uzmanīgs romantiskajā sfērā, pastāv liela partnera nodevības iespējamība.

Vēzis

Ziemā Vēzi sagaida zināmas finansiālas grūtības, bet pavasarī visa situācija uzlabosies, pateicoties šīs zīmes pārstāvju neatlaidībai. Vasara ir labs laiks visa ķermeņa atsāknēšanai. Izvēlieties labu sanatoriju, kurā varat ne tikai atpūsties, bet arī ārstēt nogurušu ķermeni.

Lauva

Astrologi šīs zīmes pārstāvjiem prognozē karjeras kāpumu. Tas pozitīvi ietekmēs finansiālo pusi. Tomēr jābūt uzmanīgam, ļaundari ieradīsies ar lieliem panākumiem. Esi uzmanīgs, veiksme vienmēr nāk ar grūtībām.

Jaunava

2022. gadā Jaunavas saņems lielu pretējā dzimuma uzmanību. Bet nesteidzieties ar mīlestību, atcerieties, ka ir arī citas jomas, kas prasa jūsu uzmanību.

Svari

2022. gadā Svariem nāksies saskarties ar grūtībām. Jums būs izvēle: iet ar straumi vai iet uz priekšu neatkarīgi no tā. Bet Vasilisa kā padoms iesaka nekrist panikā, bet rūpīgi aprēķināt gājienus.

Skorpions

2022. gads ir laiks rūpēties par savu veselību. Sazinieties ar savu ārstu, tiklīdz jūtat diskomfortu. Nokārtojiet nepieciešamos testus, veiciet pilnīgu pārbaudi, lai sākotnējā posmā identificētu problēmas.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada februārim: daudzi no mums varēs mainīt savu likteni

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment