Kādas lietas ir jāiegādājas dažādām zodiaka zīmēm 2023. gadā, lai piesaistītu veiksmi

 

Svari

Šogad jums ir svarīgi izvēlēties galvenās jomas, kurām pievērsīsieties. Šajā gadījumā būs iespējams sasniegt labus rezultātus.

Kā talismanu sev vajadzētu izvēlēties to, kas asociējas ar darbu un mācībām. Varbūt tas ir jūsu darba zonas (medicīna, tiesību akti utt.) simbols, laba pildspalva, galda kalkulators utt. Jūsu mājām grāmata, tostarp rets izdevums, kļūs par veiksmīgu talismanu.

 

Skorpions

Šogad izmaiņas noteikti neapies tevi. Daži no jums izšķirsies par strauju dzīves pagriezienu. Taču ir ļoti svarīgi sev atgādināt par laika vērtību un katra nodzīvotā brīža nozīmi.

Šajā sakarā pulkstenis būs labākā dāvana sev. Var iegādāties arī pulksteni mājai vai birojam: sienas, galda, vienkārši interesantu suvenīru, piemēram, smilšu pulksteni.

Dodiet priekšroku cēlmetāla izstrādājumiem.

 

Strēlnieks

Gads nebūs viegls, milzīgu notikumu pilns. Jums būs smagi jāstrādā, jūs pastāvīgi ieskauj cilvēki.

Ar jūsu organizētību un mērķtiecību pietiks, lai visu kontrolētu un sasniegtu rezultātus izvirzītajos uzdevumos.

Lai pietiktu spēka un sajustu lādiņu, atbalsti sevi ar uguns spēku. Labs talismans sev un mājai būs sveces. Izvēlieties spilgtu, pievilcīgu komplektu. Labākās krāsas ir zaļa un violeta.

Ja nevēlaties spēlēties ar dzīvo uguni, tad, kā opciju, lukturītis vai kāds talismans ar uguns attēlu.

Mežāzis

Gaidāms diezgan drudžains gads. Un darbā jums būs smagi jāstrādā, un mājās, ikdienas dzīvē, jums būs jāatrisina daudz jautājumu. Nav izslēgts, ka paspēs pārvākties, veikt remontdarbus vai iegādāties nozīmīgus sadzīves priekšmetus.

Tev ir svarīgi neieslīgt burzmā, bet lai būtu laiks baudīt dzīvi un uzslavēt sevi par rezultātiem. Šim nolūkam ir vērts sev uzdāvināt ar radošumu saistītu dāvanu. Piemēram, iegādājieties krāsas vai amatieru mākslinieka komplektu. Mājai kolekcijas un komplekti būs veiksmes simbols. Piemēram, garšvielu komplekts skaistos traukos vai aromātisko eļļu komplekts.

 

Ūdensvīrs

Visa gada garumā tevi apņems komunikācija, būs arī daudz jāpārvietojas, arī lielos attālumos.

Piemērota dāvana sev ir ērti apavi. Vai kāda cita lieta, kas atbilst dinamiskam dzīvesveidam. Attiecībā uz krāsu shēmu apskatiet pelēko, balto un zilo.

Mājas un ģimenes talismans būs tikai kaut kas ģimenisks un stabils. Piemēram, dekoratīvs koks, dzimtas koks, dzimtas ģerbonis. Tas viss stiprinās jūsu spēkus.

 

Zivis

  1. gadā varēsi parādīt savu radošumu un tikt galā ar dažādām situācijām. Turklāt jūs varat pēc iespējas vairāk izpaust savu individualitāti.

Sevi var palutināt ar jebkuru dāvanu, galvenais, lai ir emocionāla atbilde, ka patika. Neatkarīgi no tā, vai tā ir mīksta rotaļlieta, dekorācija, garderobes detaļa utt.

Lasi vēl: Astrologi brīdinājuši: ar trīs zodiaka zīmju vīriešiem jūs neiegūsiet laimīgu ģimeni

Jūsu mājām jums vajadzētu iegādāties kaut ko tādu, kas jums asociējas ar siltumu un komfortu. Tas dos papildu enerģiju, palīdzēs iegūt spēku. Krāsu shēma ir izvēlēties ceriņu, violetu, zilu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment