Kam vajadzētu likt tavai sirdij eksplodēt pēc tavas zodiaka zīmes

Bīstami kļūst, kad esi iemācījies mīlēt savu vientulību, nemeklē kādu, kas aizpildītu tavus emocionālos tukšumus, jo esi iemācījies pieņemt savu tumšo pusi un nebēg no dzīves grūtībām. Agrāk tu ļāvi sevi apburt nepareizajam cilvēkam, jo ​​ļāvi ideālistiskajai pusei tikt galā ar savām jūtām. Vairs ne, tagad kādam, kurš gribēs ienākt tavā dzīvē, būs jāizpilda precīzi noteiktas prasības, un, ja viņam tas nepatīk, viņš var aiziet. Kāds cilvēks tev vajadzīgs, lai tavai zīmei salauztu sirdi?

Auns

Jums nav vajadzīgs cilvēks, kurš sola jums daudz piedzīvojumu tikai tāpēc, ka ir nokļuvis šajā mirklī. Jums ir vajadzīgs kāds, kurš būs blakus, kad adrenalīns beidzas, kāds, kurš spēj jūs emocionāli līdzsvarot un nenosodīt. Pacietīga mīlestība, kas nevēlas jūs mainīt un necenšas dominēt attiecībās. Jūs atvērsit savas durvis kādam, kurš piepildīs jūs ar vitalitāti, kurš atgādinās par jūsu vērtību un kurš kopā ar jums spēj kļūt labāks.

Vērsis

Protams, ar jums nav viegli saprasties, taču tajā nav nekā vērtīga. Jūs esat noguruši no mīlētājiem, kuri nāk kā viesulis, lai satricinātu jūsu dzīvi, bet nevēlas palikt tuvu pa īstam. Tev vajadzīgs mierīgs cilvēks, kurš spēj pielāgoties tavai ikdienas rutīnai, nebaidās no saistībām un pirmajā vietā izvirza godīgumu. Šajā brīdī tev apnīk nestabilitāte, tu nevēlies nevienu izlūgties vai pārliecināt nevienu, ka esi lielisks loms, ļauj viņam pašam to izdomāt.

Dvīņi

Pēdējā lieta, ko vēlaties, ir atrast viltus seju cilvēkā, kurš apgalvo, ka jūs mīl. Jūs bieži piesaistāt sirdis, kuras vēlas lēkt no gultas uz gultu. Jūs neesat no tiem, kas izvairās no nopietnām attiecībām; viņi jums ir radījuši tādu reputāciju, bet viņi nekad neapsver, vai tā ir jūsu vaina. Jūs labāk izbeigsit attiecības agrāk, nekā palieciet kopā ar cilvēku, kurš galu galā jūs sagrauj. Jūs mīlat brīvību un cerat atrast kādu, kuram tā arī patīk. Bet nejauciet to ar neuzticību.

Vēzis

Ja kāds jums iedotu pudeli, lai radītu jūsu ideālo mīlestību, jūs, bez šaubām, pievienotu mīlestību, sapratni, empātiju. Jūs esat emocionāla, intensīva būtne, jums ir entuziasma puse, jums patīk mīlēt pa īstam vai nē. Tātad jums ir nepieciešams kāds, kurš nevērtē jūsu jutīgumu, kurš pārvar jūsu aizsardzības pusi. Tāpēc jums ir nepieciešams kāds, kurš nevērtē jūsu jutīgumu, kurš iekaro jūsu aizsardzības un beznosacījumu pusi. Tu nespēlē spēles, kad mīli, tu atdod sev ķermeni un dvēseli, tu nezini citu veidu, kā to izdarīt.

Lauva

Noteikti par to nevajag runāt, tu esi neatkarīgs no galvas līdz kājām, tev nekad nav paticis nodoties cita rokās. Tomēr jums ir vajadzīga mīlestība, kas jūs novērtē, nekautrējas no jūsu ģenialitātes un spēj aplaudēt katru reizi, kad nolemjat spert jaunu soli pretī savam sapnim. Tev nav vajadzīgs kāds, kas tevi pieķēdē pie viņa, tu esi prasīgs un tāpēc nekam nepiekrīti pusceļā, tev vajag visu vai neko.

Lasi vēl: Dzīvos kā karaļi! Tamāra Globa sauca zodiaka zīmes, kuras gaida baltu svītru un veiksmi 2022. gada jūnijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment