Kam vajadzētu likt tavai sirdij eksplodēt pēc tavas zodiaka zīmes

 

Jaunava

Acīmredzot jūsu perfekcionistiskā puse neļauj jums iemīlēties ikvienā, kas ienāk jūsu dzīvē un jauki runā ar jums. Jaunava, tu esi kaislīga, romantiska būtne, taču tev netrūkst neviena ritma, un tāpēc tev ir vajadzīgs kāds īsts, nevis ideāls, bet kuram ir drosme atzīties, kad viņš kļūdās un pielikt pūles, lai to izdarītu. noteikti tas vairs neatkārtosies.. Kāds, kurš ciena jūsu dīvainības, jūsu neprātu, jūsu klusēšanu un jūsu projektus.

Svari

Ieraugot sevi spoguļa priekšā, tevī ienāk labas noskaņas, Svari. Protams, jums ir slikti brīži, ir brīži, kad emocijas ņem virsroku un aizmirstat, kas jūs esat. Tomēr jums ir maiga sirds, pilna sirsnības un vēlmes atrast īsto cilvēku. Jums ir nepieciešams kāds, kurš jūs atbalstīs, kurš nenovērtēs jūsu asaras un neteiks, ka esat traks, kad pastāstīsit viņam par savu jauno sapni. Kāds, kurš ar tevi lepojas.

Skorpions

Nav šaubu, ka tu esi pieradis pārņemt vadības grožus spēlē, nav mīlestības, kas var valdīt pār tevi, kad jūti, ka kādam iet labāk, tu aizej. Tātad, Skorpion, jums ir ļoti skaidrs, ko vēlaties šajā dzīvē, un arī to, ko jūs nevēlaties. Tev vajag kādu, kurš nebaidās no tava rakstura, kurš uzdrošinās lauzties ar savām bailēm un kurš ir gatavs iepazīt tavu jūtīgo pusi, jo tava dvēsele var būt gan tumša, gan sārta, atkarībā no tā, kā pret tevi izturas.

Strēlnieks

Jūs vēlaties mīlēt kādu, kurš ļauj jums būt pašam, kurš nesaka, ka esat traks, sekojot savai sirdij, kādu, kurš redz, ka jūs aizbēgat un atgriežaties dzīvē neparedzētā veidā. Jums nepatīk sakari, ja esat kopā ar kādu, tad tas ir tāpēc, ka jūs tā izlēmāt, jums neviens nav vajadzīgs. Bet būtu lieliski, ja jūs novērtētu tādu, kāds jūs esat. Mīlestība, kas apbrīno jūs vai atzīst, ka jums ir liels potenciāls sasniegt visu, ko vēlaties.

Mežāzis

Dažkārt rutīnas, darba, rūpju dēļ tu aizver durvis mīlestībai. Jūs maskaties kā prasīgs Mežāzis, kāds, kurš nespēj ne uz vienu skatīties un dod priekšroku būt vienam. Tomēr dziļi sevī tu zini, ka tevi piesaista mīļas, jūtīgas sirdis, tie, kas tevi samīļo ar dzeju, bet tajā pašā laikā ar darbiem parāda, cik daudz tu viņu dzīvē nozīmē. Jūs vēlaties pieķeršanos un sapratni, neko vairāk.

Ūdensvīrs

Revolucionāra mīlestība, viena no tām, kas pārkāpj noteikumus, viena no tām, kas seko adrenalīnam un aicina blakus darīt daudz traku lietu. Tā paša iemesla dēļ tu ātri iemīlies, taču, lai kādu iemīlētu, ir jābūt gudram, drosmīgam un lieliem mērķiem. Tas, kurš spēj saskatīt pasaulē kaut ko vairāk, kurš nepakļaujas citu sapņiem.

Zivis

Nav nekas nepareizs, ja to pieņemat, jūs zināt, ka ir gadījumi, kad jūs pārāk daudz idealizējat un tad atverat durvis nepareizajiem cilvēkiem. Jūs esat pelnījuši patiesu mīlestību, nevis tādu, kas dzīvo tikai jūsu iztēlē. Jums ir nepieciešams cilvēks, kurš nodrošinās jums emocionālu stabilitāti, nevis kāds, kurš visu pasliktinās. Mīlestība, kas ar katru dienu vēlas kļūt labāka, kas spēj dot visu, ko tu tai dod. Savstarpīgums ir tas, kas jūs novedīs pie laimes.

Lasi vēl: Apkrausies ar naudu: 2022. gada pavasara beigās bagātība gaida 5 zodiaka zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment