Kas īsti ir Dona jaunais “susuriņš” Madara Mālmane?

FOTO: Didzis Grodzs

35 gadus vecā Artūra Šingireja jeb Dona attiecības ar topmodeli Madaru Mālmani (29) šovbiznesa redzeslokā nonākušas jau vairāk nekā gadu. Beidzot mūziķis savu jauno mīlestību neslēpj un ir izvedis sabiedrībā, informē žurnāls “Kas Jauns”.

Aizvadītajā trešdienā, 08.05., norisinājās “Prāta vētra” bundzinieka Kaspara Rogas režisētās dokumentālās filmas “Meklējot Mr. Kauliņu” pirmizrāde, kas notika “Kino Citadele”, tieši uz šo pasākumu Dons nolēma pirmo reizi sabiedrībā kopā parādīties ar savu mīļoto. Pirmizrādes dienā mūziķis žurnālistiem nekomentēja abu attiecības, taču no kameras gan nekautrējās.

Topmodele Madara Mālmane jau 12 gadu vecumā uzsāka mācības Ginta Budes Tērpu demonstrētāju studijā. Savas darba gaitas kā modele viņa ir sākusi jau 14 gadu vecumā, kad viņu ievēroja arī starptautiskas modeļu aģentūras. Madara noslēdza līgumu ar ar pasaulē vislielāko un ievērojamāko modeļu aģentūru IMG, ziņo portāls Jauns.lv.

Paralēli darbam, Madara turpināja mācības, un laikā, kad viņa vēl bija skolniece Rīgas Hanzas vidusskolā, Mālmane kļuva par pasaulslavenā modes nama “Christian Dior” 2008. gada pavasara–vasaras kosmētikas reklāmas kampaņas seju. Tas vēl nav viss, topmodele Madara ir fotografējusies arī tādiem slaveniem modes un stila žurnāliem kā “L’Officiel”, “Vogue”, “Elle”, “Marie Claire”, “W”, “Vanity Fair”, “Jalouse” un daudziem citiem. Bija arī laiks, kad latviete demonstrēja gan dārglietas, gan apģērbu no pasaules slavenākajiem zīmoliem.

FOTO: Instagram / @madaramalmane
FOTO: Instagram / @madaramalmane
FOTO: Instagram / @madaramalmane
FOTO: Instagram / @madaramalmane
FOTO: Instagram / @madaramalmane
FOTO: Instagram / @madaramalmane
FOTO: Instagram / @madaramalmane

Pirms attiecībām ar Donu, Madara bijusi kopā ar fotogrāfu Renāru Kori. Dons pirms tam 7 gadus nodzīvoja kopā ar  skatuves partneri un “Zvaigžņu Fabrikas” kolēģi Lily jeb Lindu Kalniņu, 2000. gadā abi apprecējās un devās uz Londonu, taču uz dzimteni mūziķis atgriezies viens. abu laulība tika šķirta 2013. gadā, un kopš tā laika Dons izvairījies runāt par jebkādām attiecībām un sabiedrībā pārsvarā parādījās viens.

Madara redzama arī Dona videoklipā dziesmai “Pa ceļam”. Videoklipu režisēja Kaspars Roga.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment