Kas sagaida dažādu zodiaka zīmju pārstāvjus 2022. gada februārī?

Jaunava

Jaunavām šomēnes būs jāpieņem daudzi svarīgi lēmumi. Stabila darba vide iepriecinās ar to, ka darba kolektīvā nav gaidāma spriedze. Precētās Jaunavas sāks domāt par romānu no malas, taču šī ideja labi nebeigsies. Vientuļnieki atcerēsies savu veco partneri un no jauna sazināsies ar viņu.

Jaunavām vienkārši jāatvēl laiks hronisku slimību profilaksei, lai tās neliktu par sevi manīt.

Svari

Februāris sniegs iedvesmu daudziem Svaru zīmes pārstāvjiem. Tomēr daži nevarēs izvairīties no vilšanās par savām spējām un talantiem darba ziņā. Ģimenes lokā ik pa brīdim būs nelielas nesaskaņas. Vientuļie vienkārši būs pārāk slinki, lai mainītu iedibināto dzīvesveidu.

Sezonālo slimību profilakse būs pareiza uztura, fiziskās aktivitātes, biežas pastaigas svaigā gaisā.

Skorpions

Februāris palīdzēs Skorpioniem viņu projektu īstenošanā. Tas nesīs labus ienākumus mēneša beigās. Ģimenes Skorpioniem jācenšas vairāk uzmanības pievērst savam dvēseles radiniekam, lai izvairītos no aizvainojuma un apsūdzībām par vienaldzību. Vientuļie Skorpioni iegrims virknē bezjēdzīgu un izlaidīgu intīmu attiecību.

Īpaša uzmanība Skorpioniem februārī jāvelta sacietēšanai un pareizai uzturam.

Strēlnieks

Strēlnieki veidos nākotnes plānus. Lai tos sasniegtu, jums būs jāiesaistās pašattīstībā. Nākotnē tas dos pienācīgus ienākumus. Nelielas nesaskaņas ar partneri ātri vien atrisināsies ar romantisku vakaru. Vientuļie satiek savu dvēseles palīgu.

Neveiksmes februārī var dot nervu sistēmai. Tieši viņas stiprināšana būtu jāveic mēneša sākumā.

Mežāzis

Mežāžiem trešais ziemas mēnesis ir izmisuma un skumju periods. Tas slikti atspoguļos jūsu darbu. Tāpēc ir pienācis laiks doties atvaļinājumā. Ģimenes Mežāži gaida vientulību un atpūtu no otrās pusītes. Arī vientuļie šīs zodiaka zīmes pārstāvji vēlēsies turēties tālāk no vētrainiem romāniem.

Bet par veselību sūdzēties nevajag. Bet tas nav iemesls aizmirst par rīta vingrošanu.

Ūdensvīrs

Februāris Ūdensvīram dāvās laimi visās jomās. Darbs nesīs lielu peļņu. Var parādīties augsta ranga mecenāti. Ģimenes lokā valdīs miers un klusums. Bērnus iepriecinās paklausība, otrā puse – rūpes un uzmanība. Vientuļnieki pēkšņi var atjaunot vecās attiecības.

Veselība patiks. Vecās slimības beidzot atkāpsies.

Zivis

Šajā ziemas mēnesī Zivīm labāk doties atvaļinājumā, jo īpaši tāpēc, ka darba noskaņojums atstāj daudz vēlamo.

Brīvdienas vislabāk pavadīt kopā ar bērniem un dvēseles radinieku. Tas savedīs ģimeni kopā. Vientuļnieki iemīlēsies, bet sajūta, diemžēl, nebūs abpusēja. Zivīm februārī ir jārūpējas par savu muskuļu un skeleta sistēmu, kas periodiski traucē visu gadu.

Lasi vēl: Vanga paredzēja katastrofu cilvēcei “piecu divnieku” dienā (2.02.2022.). Mīts vai realitāte?

Leave a Comment