Vanga paredzēja katastrofu cilvēcei “piecu divnieku” dienā (2.02.2022.). Mīts vai realitāte?

Pēc Vangelijas Guščerovas nāves 1996. gadā parādījās daudzi cilvēki, kuri informāciju par nākotni it kā saņēma tieši no bulgāru gaišreģa. Daudzus gadus vēlāk šie Vangas “pravietojumi” parādās plašsaziņas līdzekļos un internetā. Turklāt nav dokumentālu pierādījumu, ka tās patiešām ir Vangas prognozes. Iespējams, gaišreģa apmeklētāji vienkārši nolēma iekāpt kastē (televizorā), lai iegūtu slavu.

Es minēšu šādu “prognožu” piemērus.

 

Datumā 2020. gada 22. decembris (22.12.2020.) izkrīt pieci divnieki. Zinātnieki prognozē spēcīgu saules uzliesmojumu 2020. gada 22. decembrī. Šī diena, pēc Vangas Kostornija drauga teiktā, ir jāgaida piesardzīgi: “Mēs gozēsimies saulē, un saule kritīs kā melna ēna,” viņš atgādināja Vangelijas “prognozējumu”. Tajā dienā nekas būtisks nenotika.

2022. gada priekšvakarā kanāla NTV ēterā tika paziņotas jaunas viņas pareģojuma interpretācijas, jo šogad daudzi datumi atbilst liktenīgo “piecu divnieku” definīcijai. Vangas pareģojumā esot teikts, ka cilvēcei draud briesmīga slimība, kas nāks no Sibīrijas: “Klimata pārmaiņu dēļ slimība izlīdīs no ledus.”

 

Raidījuma “Patiesībā” ēterā pirmajā kanālā Boriss Kjučukovs runāja par bulgāru zīlnieka pravietojumu. Viņš esot iepazinies ar Vangu 1993. gadā. Vanga sacīja Kjučukovam, ka “piecu divcīņu laikā pūķis izšļakstīs uguni”. Viņš šo “pravietojumu” interpretēja kā militārus draudus no Ķīnas, jo pūķis ir saistīts ar šo valsti.

Žurnālists Šamuns Kagermanovs Pirmā kanāla raidījuma “Patiesībā” ēterā pastāstīja par ierakstiem, ko viņš veicis, tiekoties ar zīlnieci. “Es tikos ar viņu, mēs ilgi runājām,” stāsta žurnāliste. Mums ir dialogs par politiku. Vanga teica: “2022. gadā mums visiem ir svarīgs atklājums, kas palīdzēs cilvēcei spert lielu soli uz priekšu.” Viņa to sauca par enerģijas avotu, kas ir spēcīgāks par sauli.”

Lasi vēl: Tikai velti tērējiet naudu loterijas biļetes iegādei – sliktākie datumi februārī

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment