Kas vēlas būt miljonārs: veidi, kā kļūt bagātam katrai zodiaka zīmei

Kā saka, jāstrādā nevis 12 stundas, bet ar galvu. Bet pat šajā gadījumā kāds pelna naudu smagi un smagi, un tomēr ar to nepietiek, un nauda kādam pienāk viegli, it kā labākie draugi būtu ilgi gaidītā ballītē.

Astrologi jau sen pamanījuši: naudas pelnīšanas veids jāizvēlas atbilstoši savai zodiaka zīmei. Atrodiet darbu, kas jums patīk, un jums nekad nebūs jāstrādā.

Auns: politika, sports, militārpersonas

Visveiksmīgāk Aunam veiksies ar politiku, sportu un armiju saistītā jomā. Kurš gan šaubās: viņu iedzimtais talants komandēt un iet uz priekšu, neredzot šķēršļus, padara viņus par īstiem profesionāļiem, kur svarīgas ir līdera īpašības.

Vērsis: bizness, medicīna, finanses

Vērsis skaidri zina, ka ne visu var nopirkt par naudu. Kaut ko var nopirkt par lielu naudu. Viņi ir izcili augstākā līmeņa vadītāji, baņķieri, uzņēmēji. Attiecīgi ienākumu līmenis ir tikpat cienīgs. Vērsis ciena naudu, un nauda atbild.

Dvīņi: žurnālistika, reklāma, tūrisms

Viegli, sabiedriski un dzīvespriecīgi Dvīņi viegli pelna naudu un tikpat viegli šķiras no tās. Dvīņi informācijas un komunikācijas jomās ir kā zivs no ūdens. Žurnālistika, reklāma, tūrisms, diplomātija – šeit Dvīņi var saņemt pienācīgu samaksu.

Vēzis: pedagoģija, finanses

Šī zodiaka zīme gandrīz nekavējoties nosaka profesijas izvēli un lēnām, bet pārliecinoši dodas uz pelnītiem panākumiem. Augsts atalgojums tevi sagaida, ja priekšroku dosi ar dabas resursiem saistītai profesijai. Vēži var paskatīties arī uz banku sektoru.

Lauva: šovbizness, tiesības

Pārsteidzoši, ka Lauvai gandrīz vienmēr ir nauda. Lauva būs ārkārtīgi veiksmīga šovbiznesā, jurisprudencē un pedagoģijā. Vispār, kur cilvēkiem ir vajadzīgs pārliecināts un harizmātisks vadītājs.

Lasi vēl: Naudas magnēti: Pāvels Globa nosaucis tās zodiaka zīmes, kurām paveiksies 2022. gada jūnijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment