Kas vēlas būt miljonārs: veidi, kā kļūt bagātam katrai zodiaka zīmei

 

Jaunava: ekonomika, grāmatvedība, zinātne

Jaunava zina, kā nopelnīt, ietaupīt un rēķināties ar naudu. Vai kāds brīnums, ka šī zīme veido spožu karjeru tādās nozarēs kā ekonomika un grāmatvedība. Jaunavas darbība būs veiksmīga arī zinātnes jomā.

Svari: diplomātija, māksla

Svari neatšķiras ar spēju kompetenti pārvaldīt naudu, un tāpēc bieži vien ir iestrēguši. Taču viņiem ir vēl viena brīnišķīga īpašība – viņi nekad nepadodas. Viņiem vajadzētu strādāt garīgo darbu. Turklāt tā var būt gan fizika un arheoloģija, gan diplomātija vai māksla.

Skorpions: finanses, medicīna

Skorpions ir viens no unikālajiem cilvēkiem, kurš vienmēr var piecelties no ceļiem. Izputējis un atkal kļūt par miljonāru – tas ir par Skorpions. Viņi zina, kā nopelnīt lielu naudu, tāpēc viņiem vajadzētu izmēģināt spēkus banku vai medicīnas jomā, piemēram, vadīt plastiskās ķirurģijas institūtu vai kļūt par lielu izdevēju.

Strēlnieks: reklāma, sports, mācīšana

Strēlnieks atrodas Jupitera paspārnē, kas nozīmē, ka viņš ir Fortūnas mīļākais. Veiksme gandrīz vienmēr ir viņa pusē. Strēlnieki iegūs atzinību – un, protams, naudu –, ja veltīs sevi mācībām, ekstrēmā sporta veidam, reklāmas biznesam.

Mežāzis: ražošana, inženierija

Mežāzis jau no mazotnes ir vērsts uz karjeras veidošanu un spītīgi un neatlaidīgi dodas panākumu augstumos. Viņi ir izcili augstākā līmeņa vadītāji. Tāpat Mežāzis var tuvāk aplūkot ārsta, juveliera, inženiera profesiju.

Ūdensvīrs: televīzija, radošums

Ūdensvīram vajadzētu iegremdēties radošumā. Šai zodiaka zīmei nepatīk rāmji un ierobežojumi, viņam nepieciešams brīvs lidojuma režīms. Televīzija, Tik-tok, interneta projekti – šeit Ūdensvīrs var parādīt sevi visā savā krāšņumā un nopelnīt pienācīgu naudu.

Zivis: ķīmija, farmakoloģija

Zivīm ļoti veiksies, ja izvēlēsies ar jūru saistītu profesiju. Kruīza kuģa kapteinis – kas var būt labāks. Lielisks darbs ar lielu atalgojumu. Zivis var nodarboties arī ar ķīmiju vai farmakoloģiju.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kuru dzīve vasaras laikā mainīsies uz labo pusi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment