Ķīniešu horoskops 2022. gadam visām zīmēm

Zilā ūdens tīģera 2022. gads nes daudz patīkamu pārsteigumu. Astroloģe Jeļena Jegorova sastādīja detalizētu horoskopu visām ķīniešu kalendāra zīmēm.

Žurka

Ikvienam, kurš dzimis Žurkas gadā, būs lielisks gads daudzās dzīves jomās. Tīģeris dos jums jaunas izaugsmes un attīstības iespējas, pavērs iepriekš nepieejamas perspektīvas, un pats galvenais, tas dos jums resursus, lai to izmantotu. Varēsi nodarboties ar vairākiem projektiem vienlaicīgi un piesaistīt inteliģentus partnerus to īstenošanai, kuri, protams, sniegs Tev spēcīgu atbalstu. Nākamā gada enerģijas palīdzēs skaidri realizēt savus mērķus nākamajiem 12 mēnešiem un spert pirmos bezkompromisa apzinātos soļus pretī lielajam sapnim. Nav svarīgi, vai esat nodarbināts vai vadāt savu biznesu. Tev būs spēks, enerģija un potenciāls pārliecinoši kāpt pa karjeras kāpnēm, palielināt ienākumus un nostiprināt savu profesionālo statusu. Arī personīgajā dzīvē daudzas Žurkas sola kvalitatīvu pārmaiņu gadu: attiecību veidošanu vai ziņas par jaunu ģimenes papildinājumu. Tādējādi Tīģeris gatavo jums pozīcijas maiņu visās frontēs, bet kādam – ilgi gaidīto iespēju tikt pozīcijā.

Vērsis

Priecājieties, Vērša gadā dzimušie! Beidzot jūsu ielā būs brīvdienas gadu garumā ar īsiem pārtraukumiem patīkamiem darbiem. Jūsu dzīves svarīgākās jomas saskaņā ar jūsu individuālo dzīves plānu sāks kustēties. Kāds drosmīgi ķersies klāt mājokļa jautājumam un uzdrošinās pārvākties vai pirkt nekustamo īpašumu. Mīlestības meklētāji varēs satikt savu dvēseles radinieku un bez vilcināšanās oficiāli reģistrēt attiecības, jo nākamais gads būs labvēlīgs laulībām. Jūsu savienība, kas izveidota Tīģera gadā, solās būt stipra, izturīga un pārtikusi. Tiem, kuri jau ir attiecībās, gaida jauns patīkamu emociju vilnis, aizraujošas atklāsmes un karsti piedzīvojumi. Silti kopīgi vakari un kopā ar ģimeni pavadītais laiks būs labākais resurss, kas papildinās spēkus jauniem sasniegumiem. Nākamgad arī Vērsis varēs palielināt finanšu plūsmu. Ieklausieties sevī, pierakstiet savas atziņas un mēģiniet īstenot savas trakākās idejas. Nākamajā gadā jebkurš jūsu projekts būs veiksmīgs, daudzsološs un nesīs izcilus rezultātus.

Tīģeris

Tiem, kas dzimuši Tīģera aizgādībā, 2022. gads būs viņu visdziļāko sapņu piepildījuma gads. Lai to izdarītu, jums aktīvi jādemonstrē savas spējas, ātri jāreaģē uz mainīgo situāciju un jārīkojas drosmīgi. Nākamais gads jums garantē popularitāti, pastiprinātu interesi un apkārtējo apbrīnu. Šādu uzmanību pret savu cilvēku var un vajag izmantot, lai virzītos uz priekšu karjerā, apsteigtu konkurentus vai riskētu uzsākt savu biznesu. Noteikti parādi sevi! Jebkurai tavai darbībai, kas vērsta uz sabiedrību tava patrona gadā, būs svars, tā palielinās magnētismu un piesaistīs īstos cilvēkus. Viņi jūs uzklausīs, un, ja vēlaties, jūs varat ietekmēt masu un noteikt tendences. Pat ja nedzenāties pēc slavas un abonentu skaita, jebkurā gadījumā saņemsiet pelnīto atzinību, cieņu un slavu, jo droši vien jums ir ar ko lepoties un ko parādīt. Dari tā! Tevi gaida patīkams gads, kad viss izvērtīsies tev par labu.

Kaķis

Nākamais Tīģera gads būs īpašs, transformējošs un neaizmirstams. Jums ir pienācis laiks kolosālām iekšējām pārmaiņām, globālai apziņas pārstrukturēšanai un liktenīgu lēmumu pieņemšanai. Nebrīnieties, ja šogad jūs sasniegs ziņas, kas pagriezīs jūsu dzīves vektoru par 180 grādiem. Galvenais ir pieņemt situāciju, palikt mierīgam un risināt problēmas, kad tās rodas, pievienojot radošu pieeju. Neliels satricinājums novedīs pie tā, ka laika gaitā jūs pats būsit sajūsmā par savām atklātajām spējām, drosmi un šķietami iedibinātā rakstura jaunām šķautnēm. Tīģera gads dos enerģiju ņemt likteni savās rokās un vairs neatlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu. Izmantojiet nākamā perioda potenciālu jauna biznesa uzsākšanai. Tomēr jums nevajadzētu rīkoties vienam. Lai sasniegtu labāko iespējamo gadu, ieskaujiet sevi ar atjautīgiem, pozitīviem un enerģiskiem cilvēkiem. Sapulcini spēcīgu komandu, jo partneru, draugu un domubiedru atbalsts padarīs tevi pārliecinātāku, ļaus sadalīt atbildības jomas un nodrošinās veiksmīgu rezultātu. Līdzīgi domājošu un uzticamu cilvēku klātbūtne dos jums spēku, mazinās trauksmi un palīdzēs pāriet uz nākamo līmeni. Papildus spēcīgām pārmaiņām 2022. gads jūs iepriecinās ar kādu jēgpilnu, priecīgu un svarīgu notikumu jums un jūsu ģimenei.

Pūķis

Pūķiem Tīģera gads ienesīs dramatiskas pārmaiņas viņu dzīvē. Lai jums būtu spēks spēcīgam lēcienam, nākamajā gadā noteikti atrodiet laiku atpūtai, atsāknēšanai un rūpēm par savu veselību. Ieteicams iziet medicīnisko apskati, iziet veselības procedūru kursu vai vismaz apmeklēt tos speciālistus, kuri pārbaudīs, izārstēs un nostiprinās Jūsu vājās vietas organismā. Dažiem var būt noderīgi izmēģināt alternatīvās medicīnas metodes. Kas attiecas uz ienesīgu finanšu ieguldījumu sfēru, nākamais gads ir ļoti piemērots lielām investīcijām nekustamajā īpašumā un/vai automašīnas iegādei. Tāpat arī nākamā perioda aktīvās enerģijas var mudināt domāt par migrāciju. Tik nopietns lēmums kā pārcelšanās uz citu valsti būtu jāpieņem pilnībā bruņoti, ņemot vērā visus riskus, izsverot visus plusus un mīnusus. Lemjot par pārmaiņām, atcerieties, ka pilnīga “dekorācijas maiņa” ir saistīta ar vajadzību pēc liela iekšēja darba, kas būs jāpiedzīvo, lai pārveidotos jaunai dzīvei. Nesteidzieties, pieņemiet pārdomātus lēmumus un neaizmirstiet par savu veselību. Ievērojot šos padomus, noteikti spēsi ar labumu realizēt gada potenciālu un kvalitatīvi mainīt savu dzīvi.

Čūska

2022. gadā Čūskas gadā dzimušie meklēs noslēgtību intelektuālai darbībai. Un tā nav nejaušība. Nākamais gads ir vispiemērotākais darbam pie disertācijas, grāmatas vai zinātniskas monogrāfijas. Atbrīvojieties no bailēm no tukša šīfera un bailēm no pārāk liela skaļuma. Esi ambiciozs. Tīģeris sniegs tev iedvesmu sākt, augstu uzmanības koncentrāciju un gribasspēku, lai nepamestu iesākto. Turklāt šajā periodā jums var atvērties iepriekš nepieejama informācija. Nav brīnums, ka viņi saka: kam pieder informācija, tam pieder pasaule. Izmantojiet iegūtās zināšanas zinātniskiem mērķiem un savai personīgajai izaugsmei un attīstībai. Iespējams, darba procesā jums būs jāievēro noteikti noteikumi, kaut kādā veidā jāierobežo sevi un jāziedo brīvais laiks. Tomēr jūsu uzmanība, neatlaidība un smagais darbs palīdzēs sasniegt pārsteidzošus rezultātus, kļūt par atzītu ekspertu un pat kļūt slavenam. Savienojiet intelektuālo darbību, klausieties intuīciju un neaizmirstiet izbaudīt procesu. Ļaujiet savai darbībai nākt no sirds. Tātad jūs varēsiet iekurt iekšējo uguni, pierādīt sevi vislabākajā gaismā un kļūt pamanāmam citiem 2022. gadā. Jums būs visas iespējas kļūt populāram. Tomēr pastāv iespēja, ka statusam, pozīcijai un panākumiem, kas iegūti jūsu darbību rezultātā, būs cita medaļas puse un tas novedīs pie sevis ierobežojumiem, kurus jūs sev uzstādāt. Izbaudot savas ambīcijas, neliedziet sev miegu un atpūtu. Labāk mēģiniet atbrīvoties no veciem sliktiem ieradumiem. Turklāt nākamais gads tev būs lielisks laiks, lai nodarbotos ar sportu, ievērotu diētu un sāktu dzīvot ar skaidru izpratni par tālāko rīcību un nākotnes plāniem.

Lasi vēl: Kāpēc tā? Ansi Pūpolu ar vairākām Covid-19 vakcīnām nelaiž veikalā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment