Ķīniešu horoskops 2022. gadam visām zīmēm

Zirgs

Ātra apstākļu maiņa kļūs par turpmāko 12 mēnešu vadmotīvu Zirga gadā dzimušajiem. Pienāk laiks, kad tu saņemsi lielas informācijas plūsmas, svaigas idejas un enerģiju jaunu projektu uzsākšanai. Ar savu ādu sajutīsi nemitīgi mainīgās pasaules vibrācijas, ar kurām šogad vajadzēs kustēties sinhroni. Apkārtējie neapšaubāmi sajutīs tavu enerģijas lādiņu un ļausies tev it visā. Līdz ar to tev no jaunā gada sākuma ir iespēja pāriet uz augstu amatu. Pilnīgi iespējams, ka, lai veiktu kvalitatīvu lēcienu uz nākamo līmeni, būs jāpamet vecā darba vieta, lai nekavējoties un atbildīgi uzsāktu jaunos pienākumus. Pieņemiet šo lēmumu, neatskatoties atpakaļ. Jūsu jaunais projekts būs ļoti veiksmīgs, neskatoties uz jūsu bailēm, šaubām un neskaidrībām, pat ja esat “tumšais zirdziņš” iesāktajā biznesā. Nežēlojiet pagātni un virzieties tikai uz priekšu. Papildus lielajai satraukumam karjerā Tīģera gads var sagādāt patīkamus pārsteigumus arī personīgajā dzīvē. Vientuļi cilvēki kļūst par iekārojamiem partneriem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tiem, kas ir pārī, izskanēs Mendelsona maršs, bet par legalizēto attiecību kluso ostu vēstīs bērnu balsis. Jebkurā gadījumā nākamajā gadā bērni vai jauns bizness sagādās daudz priecīgu emociju. Neskatoties uz secīgo notikumu lielo ātrumu, Zirgi karjerā un ģimenes dzīvē piedzīvos brīnišķīgu laiku, kas piepildīts ar laimi, prieku un labklājību. Tavs galvenais uzdevums ir būt drosmīgam, aktīvam un rīkoties.

Kaza

2022. gads vēsta par pašreizējā dzīves posma beigas, uz nulli un atdzimšanu. Tas var izpausties kā absolvēšana, pāreja uz jaunu darbu, sociālā statusa maiņa, mātes statuss, laulība vai šķiršanās, uzņēmējdarbības uzsākšana, aiziešana pensijā vai ceļojumi uz vietām, kur iepriekš neesat bijis. Ir svarīgi analizēt visus pašreizējos rezultātus un izdarīt pareizos secinājumus, lai neatkārtotu pagātnes kļūdas. Pārmaiņu vējš, kas nāk Tīģera gadā, ir jāizmanto tiem, kas nolemj spilgti izpausties internetā. Šis būs piemērots brīdis, lai sāktu emuāru, atvērtu YouTube kanālu vai sāktu filmēt videoklipus pakalpojumam TikTok. Jaunā dzīves posmā jūs viegli varat atteikties no tā, kas iepriekš kavēja jūsu progresu un izaugsmi. Loģiski, ka visa vecā un novecojušā noraidīšana atgriezīs “skolas solā”. Nākamais gads būs īpaši labvēlīgs laiks tiešsaistes mācībām. Turklāt jūs būsiet gatavs gan mācīties pats, gan mācīt citus cilvēkus. Gaidāmās izmaiņas ietekmēs arī jūsu iekšējo loku. Tavā dzīvē var parādīties ietekmīgs, pieredzējis un aizrautīgs vīrietis. Diezgan iespējams, ka ir iespējamas iepazīšanās un komunikācija ar interneta starpniecību ar interesantiem citu ticību un tautību cilvēkiem. Kopumā jums šis gads ienesīs skaidrību daudzās dzīves jomās. Saņemsi atbildes uz saviem jautājumiem un skaidri definēsi savus mērķus, vēlmes un iespējas, kas ļaus pārliecinoši startēt jaunos augstumos.

Pērtiķis

Pērtiķiem nākamais gads būs piedzīvojumiem bagāts! Taču gada sākumā ieteicams melot zemu, bez iemesla nebūt pārāk aktīvam un vēl jo vairāk neiesaistīties tādos masu pasākumos kā mītiņos, piketos, streikos. Lai arī cik jūs saista pilsoniskā pienākuma ideja, savelciet sevi un ieņemiet novērotāja pozīciju. Šāds lēmums ne tikai palīdzēs izvairīties no jums negatīva apstākļu kopuma, bet arī ļaus apstāties, padomāt un pēc tam reaģēt sev visizdevīgākajā veidā. Izmantojiet savu dabisko viltību, spēju sajust sabiedrības noskaņojumu un izmantot pareizās uzvedības stratēģijas. Nākamajā gadā jums būs jāsaskaras ar daudzām izvēlēm un rūpīgi jāapsver turpmākie soļi. Pastāv liela varbūtība, ka izlemsiet par jaunu darbu vai jaunu ienesīgu biznesu. Turklāt Tīģera gads jums kļūs par paplašināšanās periodu vai pat radikālām izmaiņām jūsu vidē. Jauno sociālo loku ieteicams izmantot kā resursu aktīvai rīcībai, lai uzlabotu finansiālo situāciju. Tīģera gads atnesīs enerģiju visu aktuālo jautājumu risināšanai. Varēsi palielināt savus ienākumus, iemācīties gudri investēt un sadalīt finanšu izdevumus tā, lai visam pietiktu un nebūtu jādomā par naudas trūkumu. Viens no vairākajiem pieņemamajiem ienākošo enerģiju realizācijas scenārijiem ir ziņas par kādu liktenīgu notikumu, kas liks sākt meklēt papildus ienākumu avotu. Jums var būt nepieciešams veikt divas lietas vienlaikus, strādāt divus darbus vai vadīt divus projektus. Izlem, tev pietiks spēka visam!

Gailis

Pirmais, ko 2022. gadā vajadzētu ieteikt Gaiļa gadā dzimušajiem, ir rīkoties divtik uzmanīgi, lai nenožēlotu nepareizu lēmumu, kas var novest pie postošām sekām. Lai pasargātu sevi, ievērojiet šos padomus: filtrējiet visu ienākošo informāciju, pārbaudiet visus dokumentus un dodiet sev laiku pārdomām, ko gatavojaties darīt. Lai izvairītos no problēmām, izveidojiet ieradumu svarīgos jautājumos konsultēties ar cilvēkiem, kuriem uzticaties simtprocentīgi. Nākamais gads tev kļūs par nulles meridiānu, t.i. laiks, kad beidzot gribas aizvērt visus savus geštaltus, atbrīvoties no visa novecojušā, iztīrīt galvu no ļaunprogrammatūras, ierobežojošiem uzskatiem un nestrādājošiem uzvedības modeļiem. Lai pārietu uz jaunu līmeni, jums ir jānoņem viss nevajadzīgais gan garīgi, gan fiziski. Pārejiet no ārpuses uz iekšpusi un sāciet ar apkārtējās zonas tīrīšanu. Izmetiet vecās lietas, kas nedarbojas, nepatīk vai ir novecojušas. Atsvaidzini savu garderobi. Pārdomājiet arī savu apkārtni. Neiesaistieties negatīvās sarunās, samaziniet saziņu ar cilvēkiem, kas raida zemas vibrācijas, un izvairieties no enerģijas izsūknēšanas dīkstāvē, pārlejot no tukšas uz tukšu un apspriežot tenkas. Koncentrējieties uz pozitīvu pieredzi un pievērsiet uzmanību savai veselībai. Īpaši noderīgas būs procedūras, kurās tiek izmantota metāla enerģija. Piemēram, biežāk apmeklējiet zobārstu, saņemiet vitamīnu shēmu vai izmēģiniet akupunktūru. Nākamais gads kopumā būs ļoti labvēlīgs visaptverošai ķermeņa izmeklēšanai. Tomēr nopietnām ķirurģiskām iejaukšanās darbībām labāk izvēlēties piemērotu datumu pie astrologa. Finanšu kontekstā jūs varētu apsvērt iespēju sākt savu biznesu internetā, izmēģināt tiešsaistes partnerības vai sadarboties ar ārzemniekiem. Turklāt jums ir iespējams ilgs ceļojums vai pat migrācija. Šādas idejas, darbības un pieredze palīdzēs jums sasniegt jūsu potenciālu, taču noteikti ievērojiet piesardzības pasākumus. Ja jaunajā gadā esi aktīvs, pozitīvs un videi draudzīgs attiecībā pret savu iekšējo resursu, tad gads tev paies mierīgi, veiksmīgi un droši.

Suns

Suņa gadā dzimušajiem būs neparasts, interesantiem notikumiem bagāts gads. Uz vispārējās stabilitātes fona ir gaidāmi jūsu aktivitātes uzplūdi, kas atvērs naudas plūsmu un nesīs labu peļņu. Dažiem tas izpaudīsies kā nulles stāvoklis un ieiešana jaunā ceļā. Tajā pašā laikā atbrīvošanās no vecā paies mierīgi un nesāpīgi. Jūsu veselība būs stipra. Starp aktīvām pasaules iekarošanas darbībām būs iespējams veikt ceļojumu uz neizpētītām zemēm. Tas jūs iedvesmos, un, atgriežoties, varēsiet ar jaunu sparu sākt virzīt savus projektus, paplašināt savu biznesu vai iekarot jaunus pakāpienus karjeras kāpnēs. Efektīvākai pašrealizācijai Tīģera gadā vajadzētu nomainīt ierasto nopietno un atbildīgo pieeju aktuālajām lietām pret vieglāku. Atlaid sevi. Brīvība, vieglums un vieglprātība ienesīs jaunu vilni jebkurā biznesā, atbrīvos jūs no stagnācijas un paātrinās jūsu virzību uz panākumiem. Mēģiniet atbrīvot savu kontroli un vairāk uzticieties dzīvei. Ja sekosi šim ieteikumam, jau pavisam drīz redzēsi, cik viegli pie tevis atnāk laimīgas iespējas, pateicīgi klienti un materiālie labumi un kā nepatīkamā spriedze paliek arvien mazāka. Nākamajā gadā Dogs, visticamāk, veiks lielus finanšu darījumus vai naudas tēriņus. Tā var būt automašīnas, nekustamā īpašuma iegāde vai ienesīgs ieguldījums. Lielu rezonansi izraisīs ienākumu tēma un būs laiks padomāt par to, kā varētu palielināt savus ienākumus. Šajā sakarā ļoti noderīgi būs ņemt vērā savu bērnu padomus, kuri, kā likums, daudz labāk orientējas mūsdienu mainīgās pasaules likumos, draudzējas ar internetu un viegli uztver dzīvi. Padari saziņu ar viņiem par savu resursu, un tad nākamais gads nesīs tev lielāku labklājību, stabilus rezultātus un daudz pozitīvu emociju.

Cūka

Tīģera gads jums būs ļoti notikumiem bagāts. Visu iepriekšējo posmu laikā esat uzkrājis daudz zināšanu, prasmju un pieredzes. Ne velti krājkasīte ir attēlota cūkas formā. Ir pienācis laiks izmantot uzkrāto un realizēt savu lielo potenciālu. Nākamajā gadā pie jums atnāks lieliskas iespējas, īstie cilvēki un enerģija iemiesot visus savus plānus, ilgi nīkuļojot jūsu prāta pilīs. Izmantojiet šo periodu jebkādiem centieniem. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas noderēs meklēt atbalstu pie savas mammas vai vecmāmiņas, gudras vecākas sievietes. Tāpat nav izslēgts, ka nākamgad tu pats būsi ļoti spilgts konsultēšanas un palīdzības jomā citiem cilvēkiem. Jums var būt lieliska spēja vadīt, pārliecināt un motivēt cilvēkus. Noslēpums slēpjas tajā, ka Tīģera gads ir saistīts ar mistiku, metafiziku, astroloģiju, psiholoģiju un citām zināšanām par Visuma un cilvēka likumiem. Sajūtot savu slēpto spēku, jūs varat izlemt iedziļināties šādu zinātņu izpētē. Noteikti izmantojiet šīs zināšanas, drosmīgi parādiet savas stiprās puses un tad jūsu attīstība noritēs ļoti ātri. Būsi pieprasīts un varēsi viegli monetizēt savas spējas. Tiem, kas jau ir attiecīgo profesiju pārstāvji: ārsts, psihologs, astrologs u.c., 2022. gads būs ļoti veiksmīgs. Visa gada garumā jutīsi atbalstu, un apstākļi veidosies tev par labu. Lai palielinātu savu finanšu plūsmu un palielinātu veiksmi, ieteicams paturēt sev tuvumā ekspertus jebkurā svarīgā jautājumā vai inteliģentus palīgus, kuriem varat deleģēt sarežģītu, šauri fokusētu uzdevumu izpildi. Tas pats padoms attiecas uz nekustamā īpašuma iegādi, liela pirkuma veikšanu vai naudas ieguldīšanu investīcijās. Ar profesionāļu palīdzību jūs iegūsit priekšrocības pār saviem konkurentiem. Nākamais periods paredz jums lielisku sākumu jaunam ļoti stabilam ienesīgam biznesam, kas vēlāk nesīs ļoti labus ienākumus.

Lasi vēl: Ko mums gatavo 2022. gads. Trīs spoguļattēlu datumi, kas nes mīlestības un naudas enerģiju

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment