Ko katra no zodiaka zīmēm piedzīvos 2021. gada decembra pēdējā nedēļā: prognoze nedēļai no 24. līdz 31. decembrim

Tātad 2021. gads gandrīz ir noslēdzies. Daudzi no mums jau ir gatavojas sagaidīt 2022. gadu, kas pēc ķīniešu horoskopa tiek uzskatīts par Melnā ūdens tīģera gadu.

 

Taču vecais gads vēl nav beidzies, un tāpēc katrs no mums vēlas zināt, kas viņu sagaida pēdējā nedēļā.

Auns

Šis laiks jums būs ļoti gaišs un interesants. Jūsu priekšā pavērsies jaunas iespējas. Tomēr jūs pats izlemsit, vai jums vajadzētu uzņemties kādu konkrētu uzdevumu. Tajā pašā laikā jūs varat ļaut sev atpūsties. Bet atcerieties, ka, ja neko nedarīsit, jūs palaidīsit garām daudzas iespējas.

Vērsis

Šajā laikā jums noteikti vajadzētu atpūsties vienatnē. Bet tas neattiecas tieši uz svētkiem. Jums vajadzētu analizēt pagājušā gada notikumus. Jāatceras padarītais, kā arī jāplāno tuvākā nākotne. Šī nedēļa būs mierīga, jo nebūsi smagi strādājis.

Dvīņi

Šī nedēļa tev būs pietiekami bīstama, ja nevaldīsi emocijas. Sīkumu dēļ palielinās nopietna konflikta iespējamība ar mīļajiem. Noteiktā brīdī jums ir jāklusē. Ja jūs nevarat sevi savaldīt, tad konflikts ilgs ilgu laiku.

Vēzis

Šis laiks tev kļūs patiesi maģisks, jo tavā dzīvē sākas balta svītra. Jūs gaida likteņa dāvanas un interesantu iespēju jūra. Vienkārši pieņemiet visu ar pateicību un izbaudiet svētku atmosfēru.

Lauva

Šī nedēļa tev būs ļoti veiksmīga. Jums vajadzētu atvadīties no vecā gada. Atcerieties pārtraukt mijiedarbību ar toksiskiem cilvēkiem, kuri ir bloķējuši jūsu turpmāko attīstību. Ienāc šogad bez nekā lieka, tad tev uzvaras garantētas.

Jaunava

Šī nedēļa būs ļoti produktīva un dinamiska. Vēl neej atvaļinājumā. Nekad neatpūtieties darbā, pretējā gadījumā jūs palaidīsit garām labas izredzes. Vajadzētu uzņemties interesantus projektus, jo tādā veidā var iegūt paaugstinājumu.

Lasi vēl: Milzīga iespēja: 6 zodiaka zīmes, kurām ir iespēja mainīt savu likteni līdz 2021. gada beigām

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment