Ko katra no zodiaka zīmēm piedzīvos 2021. gada decembra pēdējā nedēļā: prognoze nedēļai no 24. līdz 31. decembrim

Svari

Šis laiks tev būs visai bīstams, jo pastāv neveiksmīgu investīciju risks. Neveiciet lielus pirkumus. Sāciet savādāk izturēties pret naudu. Atteikties piedalīties apšaubāmos darījumos.

Skorpions

Gada beigās izdosies uzkrāt ievērojamu naudas summu. tāpēc svētkus svinēsi skaisti. Jūs varēsiet iegādāties saviem mīļajiem dāvanas, kuras viņi patiešām ir pelnījuši. Turklāt jums būs iespaidīga summa lietainai dienai. Ja esat viens, jūs varat satikt savu mīlestību.

Strēlnieks

Šis periods būs veiksmīgs un labvēlīgs visos aspektos. Lielāko daļu sava laika pavadīsi kopā ar mīļajiem. Izbaudiet brīvdienas, jo tik ilgi esat tiem gatavojušies. Savā profesionālajā darbībā parādiet diplomātiju un atbilstību. Galu galā jebkuram strīdam šajā periodā var būt postošas ​​sekas.

Mežāzis

Šī gada nogalē tev vajadzētu satuvināties ar mīļoto. Paskatieties uz viņu tuvāk. Varbūt tas nav jūsu liktenis, vai, gluži pretēji, šīs attiecības ir intensīvi jāattīsta. Iespējams, vēlēsities arī mainīt darbu, un tādā gadījumā ir vērts apsvērt vairākas piemērotas iespējas.

Ūdensvīrs

Šīs nedēļas laikā varēsi sasniegt jaunu līmeni savā profesionālajā darbībā. Nebaidieties no nekā jauna. Jūtieties brīvi piedalīties neparastos projektos. Būs laiks arī ģimenei, uzlabot attiecības ar tuviniekiem.

Zivis

Šajā periodā darbā esiet pēc iespējas uzmanīgāks un diskrēts. Visas jūsu pieļautās kļūdas var tikai izsvītrot jūsu panākumus. Nav nepieciešams sabojāt savu svētku noskaņu. Neatslābsti.

Lasi vēl: Ko par tevi stāsta poza, kurā tu guli?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment