Ko mums sola Pāvels Globa 2021. gada decembrī: visām zodiaka zīmēm

Šī gada pēdējā mēnesī svarīgi pievērst uzmanību savai veselībai. Visvairāk, tāpat kā veiksmi, to “iznīcina” negatīvas emocijas un jūtas, tāpēc centies no tām atbrīvoties. Šis ir ideāls laiks, lai atbrīvotu savas domas no visa liekā, nevajadzīgā, no tā, kas traucē sasniegt mērķus. Sliktākie ienaidnieki būs bailes, kompleksi un šaubas. Tā 2021. gada decembri aprakstīja slavenais astrologs Pāvels Globa un deva padomus katrai zodiaka zīmei.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Astroloģe iesaka Aunam iesaistīties dzīves finansiālās sfēras uzlabošanā. Tieši šajā jomā notiks daudzi interesanti un nozīmīgi pasākumi. Personīgajā dzīvē apsēdieties šajā periodā, kļūstiet par novērotāju. Aktīvās darbības ir kontrindicētas. Ejiet līdzi straumei un neatlaidieties no sīkumiem. Galvenais jebkurā situācijā ir miers.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim 2021. gada decembris būs ļoti interesants laiks. Jūsu dzīvē notiks notikumi, kas radikāli mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem. Esi aktīvs un proaktīvs savā darbā. Lietas izrādīsies ļoti veiksmīgas un daudzsološas. Jaunajā gadā tu noteikti dzīvosi jaunā veidā. Jūsu atmiņa un apdomība ir spēcīga un palīdzēs bruģēt ceļu uz jūsu mērķiem.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem būs jāpārvar daudzas grūtības un visās jomās, tostarp biznesā un mīlestībā. Tomēr ar pareizo pieeju jūs varat izmantot pat nepatikšanas savā labā. Optimisms un mierīgums var paglābt no dažādām nepatikšanām. Decembrī saņemiet radošus un radošus izaicinājumus. Tevi sagaida veiksme jebkurā biznesā, taču izdodas tai atvērt durvis.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Astrologs iesaka Vēžiem uz visiem laikiem ļauties pagātnei. Neļaujiet savā sirdī aizvainojumu un nožēlu. Decembrī var būt tikai mīlestība, optimisms un laipnība. Ja rodas problēmas, nekrītiet panikā: pieņemiet tās un dariet visu, lai tās atrisinātu. Jums ir jāstrādā pie kļūdām. Ja darīsi visu pareizi, tu atradīsi mieru un gandarījumu. Nemiers un nervozitāte jums ir bezjēdzīga.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām jācenšas aizsargāt savu auru. Pilnīgi iespējams, ka šajā laikā jūs ieskauj ļaundari. Viņi mēģinās neļaut jums sasniegt savus mērķus. Protams, viņu rīcība nesīs negatīvismu, taču, sakopot drosmi, jūs varat atvairīt visu šo postošo ietekmi. Šis ir patiesības meklējumu laiks. Paskaties uz savu dzīvi un tajā notiekošajiem notikumiem citādāk. Var jau būt, ka tieši decembrī atradīsi atbildes uz jautājumiem, kas tevi interesē jau sen.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām vajadzētu sagatavoties grūtībām un izaicinājumiem. Tomēr jums ir pietiekami daudz enerģijas un spēka, lai tos visus pārvarētu un atrisinātu. Klausieties savai intuīcijai un sirdsbalsij – viņi spēs jūs brīdināt un brīdināt par draudošām briesmām. Turklāt svarīgi zināt, ka decembrī tevi sagaidīs ar apģērbu. Tāpēc mēģiniet atstāt labu pirmo iespaidu. Tas jums palīdzēs gan biznesā, gan mīlestībā. Ģērbieties spilgti un “atbilstoši”, kā arī smaidiet biežāk.

Lasi vēl: Pāvels Globa pirms Jaunā gada paredzēja negaidītas pārmaiņas dažām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment