Ko mums sola Pāvels Globa 2021. gada decembrī: visām zodiaka zīmēm

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari darīs visu iespējamo, lai cīnītos ar apātiju un nogurumu. Galu galā jums būs jāsaskaras ar daudziem uzdevumiem, tāpēc nav laika būt neaktīvam. Turklāt, lai gūtu panākumus, jums būs jāpieliek daudz pūļu savā personīgajā dzīvē, īpaši vientuļajiem zīmes pārstāvjiem. Astroloģe brīdina: šis būs kārtējā gada noslogotākais mēnesis, kad nevarēs atpūsties. Rīkojies aktīvi un proaktīvi, nežēlo sevi un nepadodies. Jūsu palīdzība būs nepieciešama daudziem, taču nesteidzieties palīdzēt visiem, jo ​​riskējat nepildīt savus uzdevumus. Tas ir tieši tas gadījums, kad egoisms ir attaisnojams.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni decembrī kļūs ļoti skumji. Jūs nevarat vienkārši palaist vaļā šo gadu, kas jums ir atnesis daudz labu lietu, ko jūs vēlētos saglabāt savā dzīvē uz visiem laikiem. Lai nostalģija nekļūtu par trūkumu un kļūdu cēloni, koncentrējieties uz tagadni un virziet cerību uz nākotni. Personisko attiecību jomā centies izvairīties no strīdiem un konfliktiem, īpaši publiski. Netīro veļu nevajadzētu mazgāt publiski. Finanšu jautājumos nevajadzētu apstāties un neko nedarīt. Strādājiet smagi un nesūdzieties par nogurumu.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Decembrī Strēlnieku dzīve krasi mainīsies. Lai tie būtu pozitīvi, izvairieties no pārmērības. Mērenība šobrīd ir svarīga it visā. Tas, pirmkārt, attiecas uz personīgo attiecību sfēru. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem būs ļoti smagi jāstrādā, lai satiktu savu mīlestību. Darbā risiniet tās problēmas, kuras jūs pastāvīgi atstājat uz priekšu. Gads jāpabeidz bez parādiem un neatrisinātiem jautājumiem.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāzi decembrī ieskauj ļauni cilvēki un ļaundari. Centieties visu iespējamo, lai izvairītos no strīdiem un konfliktiem. Šajā laikā jums būs jāveic ģimenes integrācija. Atrisiniet visas nepatikšanas un problēmas kopā ar ģimeni un draugiem. Galu galā, viens laukā nav karotājs. Lai gūtu panākumus, jums būs jāizkļūst no konflikta zonas. Šis ir īstais laiks, kad jums vajadzētu ņemt vērā jūsu dvēseles palīga padomu. Turklāt vecāki būs tavs uzticamākais atbalsts. Pavadiet mazāk laika vienatnē un neiedziļinieties sevī. Nevainojiet sevi visās nepatikšanās.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra dzīve decembrī kļūs daudz patīkamāka un gaišāka. Analizējiet savu rīcību un pašreizējo situāciju. Piestrādājiet pie kļūdām un atmetiet lietas un cilvēkus, kas jūs ieved nepatikšanās un bremzē jūsu mērķu sasniegšanu. Nemeklējiet slēpto tur, kur tas nevar būt. Palieciet visu lietu biezumā, esiet atklātāks un sirsnīgāks pret apkārtējiem.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Astrologs iesaka Zivīm uzmanīties no negatīvisma, kas nāk no ļaundariem. Decembrī Venera būs retrogrāda. Tomēr jums nevajadzētu padoties grūtību un neveiksmju priekšā. Virzieties uz priekšu un pieņemiet likteņa korekcijas. Esiet konsekvents un gudrs – un tad visas izmaiņas jūsu dzīvē nāks par labu.

Lasi vēl: Kāds būs Ūdens tīģera Jaunais 2022. gads visām zodiaka zīmēm: 6 zaudētāji un 6 laimīgākie

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment