Ko sagaidīt un kam gatavoties, pateiks Tamāras Globas horoskops 2022. gadam pēc zodiaka zīmēm un dzimšanas gada

Ūdens tīģera gads ir pārejas periods uz jauno. Ūdens stihija mīkstinās Tīģera spēcīgo, dominējošo enerģiju un ienesīs izrāvienu, harmoniju un nomierināšanu noteiktās dzīves jomās. Liktenīgas pārmaiņas gaida daudzas zodiaka zīmes. Bet viss ir atkarīgs no cilvēka rīcības un viņa vēlmes iet uz ko jaunu. Un ko sagaidīt un kam gatavoties, pateiks Tamāras Globas horoskops 2022. gadam pēc zodiaka zīmēm un dzimšanas gada.

Auns

Aunus 2022. gadā gaida neparedzamas pārmaiņas, tās būs tik straujas, ka tām būs grūti pretoties. Taču zvaigznes šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem neprognozē negatīvas pārmaiņas. Gada pirmā puse būs rosības pilna, Auniem būs nepieciešama pacietība un cītīgs darbs, lai sakārtotu savu dzīves gaitu. Tajā pašā laikā dzīvē vienlaikus parādīsies daudzas jaunas iespējas un daudzsološi virzieni, galvenais ir izvēlēties to, kas nesīs maksimālo rezultātu. Gada otrajā pusē Auni saņems atelpu un izbaudīs sasniegtos rezultātus.

Ziema Aunam būs grūtākais periods, var parādīties apātija. Svarīgi neļaut šim stāvoklim nostiprināties – aktīvs un rūpes par sevi palīdzēs tikt galā ar blūzu. Optimistiska attieksme palīdzēs saglabāt ticību sev un pārvarēt grūtības, kas rodas ceļā uz savu mērķu sasniegšanu. Galvenais ir koncentrēties uz svarīgām lietām, nevis atslābināties un rīkoties saskaņā ar savu vērtību sistēmu un prioritātēm.

Vērsis

Vērsis var paļauties uz to, ka Ūdens tīģeris viņus atbalstīs un nekādus nopietnus pārbaudījumus šīs zīmes pārstāvjiem negatavo. Bet joprojām būs dažas grūtības:

Vērsis var saskarties ar nodevību un vilšanos cilvēkos – nevajag gaidīt no citiem vairāk, nekā viņi ir spējīgi;

gada otrajā pusē šīs zīmes pārstāvjiem jāpievērš lielāka uzmanība veselībai, jo pastāv hronisku slimību saasināšanās risks;

spriedze attiecībās var rasties pirmajā pusgadā, taču jāsaprot, ka no konfliktiem nevajadzētu izvairīties – labāk uzreiz izprast problēmsituācijas un panākt kompromisu.

Tamāra Globa iesaka Vēršiem, kuri atrodas sarežģītos dzīves apstākļos, pārvērtēt vērtības un pārskatīt savu dzīvesveidu. Nav jēgas turpināt domāt kā iepriekš un darīt to pašu, bet tajā pašā laikā rēķināties ar kādu citu rezultātu. 2022. gads ir optimālais laiks atsāknēšanai, radikālām izmaiņām dzīvē.

Dvīņi

Dvīņi 2022. gadā tiks dāsni atalgoti par pūlēm, viņiem veiksies gandrīz visās dzīves jomās. Galvenie astroloģes Tamāras Globas ieteikumi šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem:

mīlošās un draudzīgās attiecībās situācijas var saasināties, tāpēc svarīgi uzraudzīt savus vārdus un rīcību, lai neizraisītu liekus konfliktus;

karjeras jomā Dvīņi varēs izrādīt aso prātu un parādīt oratora spējas, iniciatīva un aktivitāte palīdzēs gūt ievērojamus panākumus;

finansēs svarīgi nezaudēt veselo saprātu – impulsīvi tēriņi var negatīvi ietekmēt budžetu.

2022.gads Dvīņiem būs pārpilnības periods, taču svarīgi ir tas, kā šīs zīmes pārstāvji izmantos likteņa dāvanas. Izredzes un iespējas, kas radīsies dzīves ceļā, nedrīkst laist garām.

Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji savā dzīvē piedzīvos sarežģītus periodus, kas liks pārvērtēt savus uzskatus un vērtības. Spītība, nevēlēšanās atteikties no savas maldīgās attieksmes un domāšanas modeļiem ir galvenās Vēžu kļūdas, kas 2022. gadā var novest pie nopietniem zaudējumiem dažādās dzīves jomās. Ir svarīgi saglabāt elastību un atvērtību pārmaiņām.

Panākumi attiecībās ir atkarīgi arī no elastības un spējas uzklausīt un saprast apkārtējos cilvēkus. Vēžiem nevajadzētu paļauties uz savu harizmu, jo pietiek tikai ar attiecību uzsākšanu. Lai izveidotu kaut ko nopietnu, jums ir jāpieņem stingrs lēmums virzīties uz priekšu, piekāpties partnerim, prast pieņemt cilvēkus ar viņu nopelniem un trūkumiem.

Lasi vēl: Cik dzīvniekus tu redzi attēlā? Tikai 15% cilvēku var atklāt visus

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment