Ko sagaidīt un kam gatavoties, pateiks Tamāras Globas horoskops 2022. gadam pēc zodiaka zīmēm un dzimšanas gada

Lauva

Lauvām 2022. gadā nav no kā baidīties – zem Ūdens tīģera stihijas viņi varēs pilnībā realizēt savu kareivīgo potenciālu. Uz darbiem un rezultātiem mērķētie zīmes pārstāvji tiks dāsni atalgoti – viņu virzība uz mērķi notiks ar lēcieniem. Liktenis pavērs iespējas, kas ļaus sasniegt jaunu attīstības līmeni, galvenais, lai tās nepalaistu garām.

Pārmērīga skarba saskarsmē un attiecībās var kaitēt Lauvai un radīt daudz problēmu. Ir svarīgi spēt laikus apstāties. Godīgums un atklātība ir Lauvas īpašības, kas palīdzēs skaidri noteikt attiecību prioritātes, iezīmēt robežas un sasniegt harmoniju.

 2022. gads ir labvēlīgs mīlas attiecībām, laulībām, bērnu dzimšanai. Aktīviem un aktīviem karjeristiem jādomā par to, ka viņi daudz zaudē, atņemot sev tik svarīgu dzīves jomu kā attiecības ar draugiem un mīļajiem. Ir svarīgi iemācīties balansēt starp šīm jomām, tad tiks panākta harmonija.

Jaunava

Jaunavas, kuras 2022. gadā nolems uzsākt savu biznesu, tiks dāsni atalgotas par drosmi. Ūdens tīģera gads ir labākais laiks jaunu projektu uzsākšanai, biznesa atvēršanai. Tāpat veiksme pavadīs tās Jaunavas, kuras nolēma radikāli mainīt savu dzīvi: mainīt darba vietu, pārcelties uz citu pilsētu. Galvenais ir ieklausīties savā iekšējā balsī un izsvērt katru lēmumu.

Personīgajā dzīvē, gluži pretēji, ir vērts atturēties no radikālām izmaiņām. Precētiem un precētiem zīmes pārstāvjiem 2022. gads būs grūts periods. Iespējama ilgstošu konfliktu saasināšanās un krīžu rašanās. Tiltus nevajadzētu dedzināt, jo tā ir īslaicīga parādība. Izsitumi un nepārdomātas darbības var izraisīt rūgtu vilšanos.

Svari

Aktīvajiem Svariem būs daudz ko iegūt. Tajā pašā laikā neaktīvos un pasīvos gaida strauja kustība lejup. Problēmas uzkrāsies ātrāk, nekā cilvēki spēs tās atrisināt. Tāpēc jau no nākamā gada pirmajām dienām ir svarīgi nevis atslābināties, bet gan noskaņoties smagam darbam. Optimisms palīdzēs pārvarēt izmisuma brīžus, un tuvinieku atbalsts dos spēku un pārliecību.

Grūtībās Svari var atklāt jaunas iespējas un uzzināt, uz ko viņi patiesībā ir spējīgi. 2022. gads ir potenciāla atraisīšanas, jaunu talantu un iespēju atklāšanas laiks. Svari, kuri spēs pielāgoties Ūdens tīģera enerģijai, 2022. gadu pāries veiksmīgi, ar milzīgu skaitu sasniegumu.

Skorpions

Skorpioni jutīsies kā līderi, cilvēki, kuri beidzot ir spējuši kontrolēt situāciju. Viņi spēs tikt galā ar grūtībām, kas iepriekšējā gadā šķita nepārvaramas, tāpēc radīsies ilūzija, ka viss izdodas. Bet jums nevajadzētu atpūsties. 2022. gads ir laiks, kad Skorpioniem būs iespēja veidot pamatu, pamatu savai laimīgai nākotnei. Astroloģe Tamāra Globa iesaka strādāt nenogurstoši.

Gada otrajā pusē Skorpionus gaida daudz jaunu iespaidu un paziņu. Vientuļās Skorpionu sievietes satiks savu mīlestību, viņas var apprecēties. Vīrieši tiek mudināti koncentrēties uz panākumiem karjerā vai biznesu.

Strēlnieks

Strēlnieki tiks maksimāli noslogoti ar lietām, kurās viņiem var izdoties. Galvenais ir stingri ievērot savas prioritātes un mērķus, neļaut citiem cilvēkiem novērst uzmanību no svarīgām lietām un virzīt jūs citos virzienos. Strēlnieki ir lētticīgi, viņus ļoti viegli ietekmē nepiederošie cilvēki, un negodīgi cilvēki to var izmantot. 2022. gadā šīs zīmes pārstāvjiem jāstrādā ne tikai pie mērķiem, bet arī pie sevis. Ir lietderīgi iesaistīties mācībās, pašattīstībā, izmēģināt jaunus sporta veidus, vaļaspriekus.

Personīgajā frontē Strēlniekus sagaida stabilitāte, lielas izmaiņas nav gaidāmas. Tie, kuri vēl nav satikuši savu dvēseles radinieku, 2022. gadā nekad neatradīs partneri nopietnām attiecībām, taču viņus sagaida daudz aizraujošu paziņu. Tie, kas jau ir precējušies, baudīs rāmu un mierīgu dzīvi.

Mežāzis

Astroloģe Tamāra Globa iesaka Mežāžiem gada pirmajā pusē atteikties no jebkādiem lieliem tēriņiem un sākt krāt naudu, jo tie noderēs gada otrajā pusē. Sākot ar jūniju, Mežāžiem būs daudz iespēju finansiālai izaugsmei un panākumiem, un tas prasīs ievērojamus ieguldījumus.

Karjeras jomā būs daudz izaicinājumu, un atkarībā no tā, kā cilvēks uz tiem reaģēs, viņš vai nu sasniegs panākumus un izaugsmi, vai arī zaudēs jau sasniegto. Aktīvie un aktīvie zīmes pārstāvji varēs gūt rezultātus, ko viņi pat nebija gaidījuši, un pasīvos Mežāzis gaida vilšanās un sabrukums. Grūtības būs, taču, ja Mežāži spēj tajās saskatīt iespējas un pielāgot savu rīcību tā, lai tās realizētu, veiksme ir neizbēgama.

Personisko attiecību un mīlestības jomā Mežāžiem ir jāattīsta takta izjūta. Spēja nogludināt stūrus, piekāpties un nereaģēt uz provokācijām ir galvenās atslēgas labu attiecību veidošanā. Spītība, nepiekāpība citiem viedokļiem, bezjūtība ir lietas, kas var sagraut pat laika gaitā pārbaudītas attiecības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem 2022. gadā būs liels finansiāls izrāviens. Viņiem šis jaunais periods pavērs daudz jaunu iespēju, galvenais ir tās nepalaist garām. 2022. gadā plānota arī karjeras izaugsme – Ūdensvīra vīrieši var viegli ieņemt amatu, kas iepriekš viņiem šķita pilnīgi nepieejama.

Ģimenes attiecībās Ūdensvīrs sagaida harmoniju un mīlestību. Visas problēmas un pārpratumi paliks pagātnē, taču pie tā būs smagi jāstrādā. Ja nepieliksi pūles un netiecies uz tuvināšanos ar partneri, var veidoties ieilguši konflikti. Sirsnība un cieņa vienam pret otru palīdzēs saglabāt mīlestību un uzticību.

Zivis

Ūdens tīģera gads Zivīm būs veiksmīgs. Šīs zīmes pārstāvjiem jābūt mazāk nervoziem un reizēm jāļauj sev atpūsties, pretējā gadījumā viņi riskē saskarties ar veselības problēmām. Sievietes Zivis pavadīs veiksme, apstākļi risināsies nejauši tā, ka visas tās veicinās panākumus.

Veiksme Zivīm nav vienīgā Ūdens tīģera dāvana. Tāpat zvaigznes šīs zīmes pārstāvjiem prognozē finansiālus panākumus, taču to var sasniegt tikai tie, kuri uzdrošinās riskēt un uzticas savai intuīcijai. Liktenis paver Zivīm jaunas iespējas, taču tikai no viņām atkarīgs, vai tās tiks realizētas. Konservatīvie un neizlēmīgie zīmes pārstāvji nespēs pamest savu veco, ierasto domāšanas un rīcības veidu, tāpēc ignorēs likteņa dāvātās izredzes.

Tamāras Globas horoskops 2022. gadam pēc zodiaka zīmēm un dzimšanas gada ir mājiens ikvienam cilvēkam. Izmantojot šo informāciju, dažādu zodiaka zīmju pārstāvji spēs orientēties, koriģēt savu rīcību tā, lai maksimāli samazinātu negatīvo aspektu sekas un maksimāli izmantotu pozitīvos aspektus.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes, kuras, pēc Vangas prognozēm, būs bagātas 2021. gada decembra beigās

Leave a Comment