Krievija nosūta desantniekus uz mācībām pie Polijas robežas Baltkrievijā; Lūk, ko tas nozīmē!

Krievija nosūtījusi savus desantniekus uz militārajām mācībām Baltkrievijas Grodņas apgabalā, atsaucoties uz Aizsardzības ministriju, piektdien vēsta aģentūra “Interfax”.

Ministrijā norāda, ka 12. novembrī “neizziņotas Gaisa desanta spēku kaujas gatavības pārbaudes ietvaros” krievu desantnieki “izpildīs praktisku desantēšanos” Baltkrievijas teritorijā.

Savukārt pēc ar Baltkrievijas spēkiem kopīgu kaujas mācību uzdevumu veikšanas karavīri atgriezīšoties atpakaļ Krievijā.

Baltkrievijas Aizsardzības ministrija precizē, ka baltkrievu un krievu desantnieku mācības notiek “Gožskij” poligonā, kas atrodas pie Polijas un Lietuvas robežām. Minska papildina, ka mācības ir Apvienotās valsts reaģēšanas spēku pārbaude saistībā ar “militāro darbību pieaugumu” pie Baltkrievijas robežas. Ziņo portāls – delfi.lv

Lasi vēl: Uz ko vēl gatavoties – lielie gaišreģi prognozēja, ko gaidīt no 2022. gada

Baltkrievijas aizsardzības ministrs Viktors Hreņins arī paziņoja, ka vajadzības gadījumā Minska ir gatava iesaistīt Krieviju drošības garantēšanai Baltkrievijā.

Jau ziņots, ka kopš vasaras Baltkrievijas kaimiņvalstis Polija, Lietuva un Latvija piedzīvo, kā uzskata ES, Baltkrievijas varasiestāžu organizētu  Tuvo Austrumu migrantu pieplūdumu, taču pirmdien, 8. novembrī, pirmo reizi fiksēts masveida tūkstošiem migrantu iekļūšanas mēģinājums Polijā , kas situāciju ievērojami saasināja. Ziņo portāls – delfi.lv

Polija saistībā ar krīzes saasināšanos robežu apsargājošo karavīru skaiti ir palielinājusi līdz 15 tūkstošiem.

Lasi vēl: VAR NOKĻŪT NEPATIKŠANĀS: ASTROLOGI NOSAUC 4 ZODIAKA ZĪMES, KURIEM LABĀK NEŅEMT KREDĪTU

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment