Tatjana Borša atklāj, vai 2022. gadā dzīve atgriezīsies normālā stāvoklī

Populāra krievu astroloģe Tatjana Borša iepriekš precīzi ir prognozējusi pašreizējo ekonomisko krīzi un pēkšņos 2020. gada notikumus 2019. gadā žurnāla “SWAAY Magazine” rakstā.

Astroloģe izdevusi jaunu grāmatu par astroloģisko prognozi 2022. gadam un atklāj dažus no saviem pareģojumiem, norādīts astroloģes mājaslapā.

“Visticamāk, mums būs “jauns normālais” ar periodiskiem šokiem vienā vai citā formā un 2022. gads būs tam indikators,” norāda astroloģe. Ziņo portāls – tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Uz ko vēl gatavoties – lielie gaišreģi prognozēja, ko gaidīt no 2022. gada

Saskaņā ar viņas 2022. gada prognozi, gaidāms, ka tas būs sadalīts divos atšķirīgos periodos – pirmā gada puse būs ļoti labvēlīga, taču otrā tā puse izskatās satraucoša.

Šajā periodā dominēs Jupiters un Neptūns, gandrīz visa gada garumā tiem Zivīs būs ļoti spēcīga enerģija, kas ietekmē tādas jomas kā medicīnu, naftas un gāzes nozares, mākslu. “Mēs varam šajās nozarēs sagaidīt lielu attīstību,” norāda Borša. Viņa atklāj, ka, iespējams, mūs sagaida neiedomājamas filmas, mūzikas iestudējumi un gleznas, turklāt daudzos mākslas darbojas valdīs kosmosa vai jūras motīvi.

Astroloģe norāda, ka nākamgad klimata pārmaiņas turpinās izraisīt postījumus visā pasaulē, jo Jupiters un Neptūns nesīs lielus plūdus, kas nodarīs milzīgus postījumus. Pastiprināsies arī vulkāniskā aktivitāte un būs lielas zemestrīces. Tāpat turpinās kust ledāji.

Maijā Jupiters no neitrālajām Zivīm pāries kareivīgajā Aunā un tur paliks līdz oktobrim. Kā norāda astroloģe – pasaulē izcelsies vairāk ugunsgrēku, radot lielus postījumus un cilvēku upurus.

Lasi vēl: Krievija nosūta desantniekus uz mācībām pie Polijas robežas Baltkrievijā; Lūk, ko tas nozīmē!

Sākot ar augustu iestāsies tumšs periods, kas novedīs pie krīzēm.

“Šajā laikā mēs varam redzēt arī jaunu slimību veidu rašanos vai turpmākas koronavīrusa mutācijas,” saka T. Borša.

Viņa norāda, ka gaidāms arī saasinājums militārajā spriedzē un 2022. gada otrajā pusē karstajos punktos pieaugs sadursmes, kas vājinās NATO valstis.

Astroloģe arī norāda, ka daudzās valstīs pieaugs protesti un nemieri, cilvēki pretosies varas iestādēm. Ziņo portāls – tautaruna.nra.lv

Tatjana Borša jau kopš 1992. gada ik gadu izdod grāmatu “Pilnais horoksops” (Complete Horoscope) krievu valodā.

Lasi vēl: Naudas horoskops visām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment