Naudas horoskops visām zodiaka zīmēm

Astrologi pastāstīja, kuri palielinās savus ienākumus.

Pēdējā rudens mēnesī – novembrī daudzām zīmēm būs iespēja virzīties uz priekšu. Vissvarīgākais ir nepadoties negatīvām domām un uzraudzīt savu veselību. Mēneša enerģijas veicina izmisumu un depresiju.

Auns

Novembrī Aunam rūpīgi jāplāno savi izdevumi. Atcerieties, ka finanšu piesaiste ir gan smags darbs, gan pozitīva attieksme.

Esiet gatavi tam, ka cerības un realitāte ne vienmēr sakritīs, taču jums nevajadzētu par to krist izmisumā. Planētas dos tev papildus enerģiju, kas palīdzēs tikt galā gan ar darba, gan finanšu jautājumiem.

Vērsis

Naudas tērēšanai visnelabvēlīgākais periods ir 19. novembris, aptumsums. Neprātīga pieeja finansēm šajā dienā var novest pie neplānotiem lieliem tēriņiem. Novembra otrā puse Vērsim dāvās nemiera sajūtu. Ja jūs ar to tiksit galā, jūs varat ievērojami palielināt savus ienākumus un produktivitāti. Astrologi iesaka Vērsim risināt aktuālas problēmas, īpaši tās, kas stiepjas no pagātnes.

Dvīņi

Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ieteicams atmaksāt parādus un mēģināt atmaksāt kredītus. Kopumā novembrī galvenais noteikums ir dzīvot savu iespēju robežās. Ja pieturēsies pie tā, tad līdz mēneša beigām varēsi veikt strauju finansiālu izrāvienu. Kopumā novembris tev būs ļoti veiksmīgs lietišķai komunikācijai un darba maiņai. Jebkuri naudas darījumi kļūst veiksmīgi, taču labāk nerīkoties spontāni.

Vēzis

Šīs Zīmes cilvēkiem novembrī ir jāseko līdzi akcijām un atlaidēm, un, ja patīk iepirkties internetā, tad rūpīgi izlasi atsauksmes par lietām, ko grasies iegādāties.

Novembrī nesoli saviem kolēģiem, klientiem un priekšniekiem. Uzstādiet tikai īstenojamus un atrisināmus uzdevumus. Taču nav jābūt apmierinātam ar jau sasniegto. Daudzu Vēžu mērķi novembrī sāks īstenoties, ja pats cilvēks, saskaroties ar problēmām, nesāks kustēties atpakaļ.

Lasi vēl: VAR NOKĻŪT NEPATIKŠANĀS: ASTROLOGI NOSAUC 4 ZODIAKA ZĪMES, KURIEM LABĀK NEŅEMT KREDĪTU

Lauva

Tuvojoties novembra beigām, vēlēsies ļauties kārdinājumiem, taču tieši šajā brīdī ir jāspēj beigt liekuļot naudu.

Lauvas finanšu sektorā var notriekt nepatīkama nelaimes gadījumā. Jums jāvadās nevis pēc sirds, bet pēc saprāta, it īpaši lietās, kur uz spēles ir liktas lielas naudas summas vai jūsu reputācija. Lauvas talants palīdzēs viņiem šomēnes piesaistīt naudas plūsmu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment