Naudas horoskops visām zodiaka zīmēm

Jaunava

Jaunavām jābūt gatavām pārmaiņām un no tām nav jābaidās. Finansiālie panākumi vēl nav tik acīmredzami, tāpēc astrologi iesaka atvērt jūsu priekšā pēc iespējas vairāk jaunu durvju. Izmēģiniet jaunas lietas un ticiet panākumiem. Planētas palīdzēs Jaunavai droši izkļūt no sarežģītas finansiālās situācijas un nostiprināt savas pozīcijas biznesā vai darbā. Novembris tev izvērtīsies dinamisks un notikumiem bagāts.

Svari

Ir pienācis laiks analizēt savu uzvedību un domāšanu. Iespējams, ka negatīvas domas vai bailes bremzē tavus finansiālos panākumus.

Novembrī parūpējies, lai mājoklis un darba vieta būtu tīra un neaizmirsti par atpūtu. Daudzi Svari var aizmirst par atpūtu, pieprasot no sevis neiespējamo, cenšoties realizēt savas finansiālās un karjeras ambīcijas. Neizšķiriet naudu par prioritāti, vienlaikus upurējot veselību.

Skorpions

Negatīvas emocijas kaitē jūsu finansiālajam stāvoklim. Ja jūs atļausieties ieviest nabadzības domāšanas veidu, tas nekavējoties negatīvi ietekmēs ienākumus. Skorpioniem pienācis laiks pārdomāt savu attieksmi pret naudu, īpaši, ja neproti to uzkrāt. Liela uzmanība jāpievērš izmaksām. Šis laiks ir piemērots, lai atbrīvotos no atkritumiem, kas Skorpionus ievelk finanšu bedrē.

Lasi vēl: 5 bīstamas dienas: astroloģe runā par 2021. gada novembra bīstamajām dienām

Strēlnieks

Novembrī Strēlniekus pārņems monetārās lietas. Zvaigznes iesaka atbrīvoties no visa, kas traucē kļūt bagātam – kaitīgiem ieradumiem, neplānotiem izdevumiem, bez kuriem var iztikt.

Lai sakārtotu lietas galvā un finansēs, veic mājas ģenerāltīrīšanu. Novembrī nevar aizdot un aizņemties, kā arī netērē savu laiku velti.

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāžiem novembrī strādāt pie sevis un nenovelt atbildību uz citiem un nesūdzēties par likteni. Mēneša beigās var parādīties negaidīti ienākumi. Tā varētu būt pēkšņa peļņa, liels pasūtījums, paaugstinājums vai prēmija. Investējiet profesionālajā izaugsmē. Varat arī kaut ko iegādāties savai mājai.

Ūdensvīrs

Novembrī zvaigznes un planētas var sajaukt jūsu kartes, īpaši 19. novembra aptumsuma laikā un dažas dienas pēc tā. Tas var parādīties kā neplānots izdevumu postenis. 24. novembrī sāksies finansiālā miera un veiksmes periods, kad pat lieli tēriņi nāks par labu. Šomēnes ietaupiet naudu, lai iegādātos Jaungada dāvanas.

Lasi vēl: Kas sagaida cilvēci pēc 2021. gada: kļuva zināms Vangas pareģojums

Zivis

Novembrī zvaigznes un planētas ir jūsu pusē. Šis ir ļoti labvēlīgs mēnesis darbam un iepirkšanās iespējām. Tavs spēks ir tavās domās. Padomājiet par uzvaru un koncentrējieties uz katru uzdevumu. Zivīm būs nepieciešama drosme darbā un biznesā. Runājot par iepirkšanos, novembrī vari palutināt sevi un savus mīļos ar neplānotām dāvanām. Jums ir labi tērēt naudu vecām lietām, ceļojumiem un izklaidēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment