Kur nevar turēt naudu mājās, lai neiedzīvotos nabadzībā un naudas trūkuma dēļ

 

Zem matrača vai pie gultas Atcerieties, ka arī tas ir slikts ieradums, kas noved pie naudas trūkuma. Fakts ir tāds, ka šīs vietas ir paredzētas cilvēku atpūtai, nevis finansiālai atpūtai. Turklāt jebkuriem līdzekļiem ir jāstrādā, nevis jāatpūšas, lai nestu peļņu mums, īpašniekiem. Ja glabāsiet savus ietaupījumus zem matrača, tad viņi gulēs ar jums un palēninās finanšu plūsmu.

Grāmatās. Šo ieradumu mēs pārņēmām no saviem vecākiem. Tomēr to nevajadzētu darīt, jo šeit ir viens āķis. Pirms rēķinu slēpšanas grāmatā, jums vajadzētu izvēlēties pareizo foliju atlicināšanas glabāšanai. Ja tas ir dramatisks darbs, tas tikai kaitēs naudai.

Slēpt naudu, ja jūs patiešām gatavojaties to glabāt grāmatā, vajadzētu būt saprātīgam. Īpaši labi, ja tā ir grāmata par panākumiem, laimi, bagātu dzīvi, atrastu dārgumu. Laba grāmata palīdzēs palielināt ienākumus un vairot uzkrājumus.

Saspiestā vietā. Neturiet banknotes savītas vai sasietas ar gumiju.

Finansēm vajag vietu, tās necieš drūzmēšanos. Šajā pozīcijā jūsu ietaupījumi sāks streiku un bloķēs naudas plūsmu, kas nonāk jūsu mājās.

Vai jūs klausāties savu senču gudrībās? Dalieties ar savu viedokli komentāros.

Lasi vēl: Globālā krīze un jauna kārtība: Nostradamusa drūmās prognozes 2022. gadam piepildās

Leave a Comment