Globālā krīze un jauna kārtība: Nostradamusa drūmās prognozes 2022. gadam piepildās

Franču astrologs Mišels Nostradamuss gandrīz pirms pieciem gadsimtiem sastādīja pravietojumu grāmatu, kurā, pēc daudzu pētnieku domām, iekļautas prognozes arī 2022. gadam. Notikumu attīstība Krievijā un pasaulē liecina, ka gaišreģis nav kļūdījies. Viņa prognozes sāk piepildīties.

Nostradama pareģojumi ir panti-četrindes. Viņa grāmatā “Pravietojumi” ir desmit nodaļas, no kurām katrā ir 100 četrrindes. Katra nodaļa ir pareģojums vienam gadsimtam, taču ne visas prognozes ir pilnīgas. Daudzi no tiem ir ļoti neskaidri, kas ļauj tos interpretēt diezgan brīvi. Taču prognozes 21. gadsimtam satur informāciju, kas var raksturot notikumus, kas šobrīd notiek pasaulē.

 

2022. gads, pēc Nostradama domām, būs gads, kas “satricinās” pasauli un pasaules kārtību. Arī Zemes iedzīvotājus gaida dabas katastrofas. Astrologs brīdina arī par tumsu, kas planētu apsegs trīs dienas. Nostradamusa tulki citē arī viņa brīdinājumu par “asteroīdu lietu”.

Nostradamuss arī stāsta par lielisko pilsētu, kurā būs karavīri. Daži zīlnieku tulki joprojām spekulē par to, par kuru pilsētu “dižais redzīgais” runāja.

Turklāt astrologs savā grāmatā brīdināja, ka kviešu cena būs tik augsta, ka var iestāties bads. Cenu zīmes graudiem patiešām jau aug, pateicoties ģeopolitiskajai situācijai pasaulē. Taču šo prognozi var atšifrēt arī kā brīdinājumu par nelabvēlīgiem laikapstākļiem, kas izraisīs ražas neveiksmi.

Lasi vēl: “Pārvilks veiksmes vilnis”: piecas zodiaka zīmes, kuras gaida lielas pārmaiņas pavisam drīz

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment