12 efektīvi veidi, kā atbrīvoties no alkohola smakas

Asā, nepatīkamā un dažkārt ļoti noturīgā alkohola smaka mūs palaiž prom. Mēs pastāstīsim, kā ātri un efektīvi neitralizēt jebkura jautra mielasta neērtās sekas.

Asā, nepatīkamā un dažkārt ļoti noturīgā alkohola smaka mūs palaiž prom. Diemžēl pēcgarša pēc izdzeršanas pat visgardāko kokteiļu paliek sasmakusi, rūgta un ļoti intensīva.

Jo stiprāki dzērieni bija, jo stiprāks alkoholiskais dzintars izpaudīsies. Smaržas noturību ietekmē arī vecums, dzimums, svars, hronisku slimību klātbūtne, treknu un sāļu ēdienu lietošana. Tā, piemēram, tvaiku būs daudz mazāk veselam, liela auguma jauneklim, kurš svētku laikā neēda treknu un sāļu.

Mēs jums pastāstīsim, kā ātri un efektīvi neitralizēt jebkura jautra mielasta neērtās sekas.

Alkohols

Alkohola smaka saglabājas tik ilgi, kamēr mutē, uz zobiem, mēles, aukslējām, barības vada un kuņģa ir alkohola atliekas. Atbrīvoties no tā ir ļoti vienkārši: dažreiz pietiek ar minimālām darbībām.

Košļājamā gumija

Izvēlieties tikai piparmētru, vislabāk – ar mentolu un eikaliptu. Saldais košļājamās gumijas aromāts ne tikai nepārtrauks, bet, gluži pretēji, uzsvērs alkohola aromātu.

Iztīrīt zobus

Ja jums ir tāda iespēja, noteikti izmantojiet to. Laba pasta ar spēcīgu piparmētru aromātu palīdzēs noņemt alkohola atliekas no visas mutes, tostarp no mēles, zobiem un aukslējām.

Izskalojiet muti

To var izdarīt ar tīru ūdeni vai speciālu higiēnisku mutes un smaganu skalošanas līdzekli, ja tāds ir pa rokai. Starp citu, derēs arī parastā zaļā tēja: tas ir spēcīgs absorbents, kas palīdzēs noņemt alkohola smaku.

Iedzeriet tasi stipras kafijas

Spēcīgai svaigi pagatavotai kafijai, kas pagatavota bez cukura un piena pievienošanas, piemīt arī pretalkohola iedarbība. Fakts ir tāds, ka kafija ir bagāta ar aromātiskām eļļām, kas īslaicīgi aizēnos alkohola tvaikus. Kafija palīdzēs “atveseļoties”, ja dzērieni būs pārāk stipri.

Lasi vēl: “Pārvilks veiksmes vilnis”: piecas zodiaka zīmes, kuras gaida lielas pārmaiņas pavisam drīz

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment