Kuri zodiaka zīmju pārstāvji izstājas kā uzvarētāji no jebkura konflikta

Spēja risināt sarunas ir ļoti svarīga prasme attiecībās, īpaši, ja viena neliela nesaskaņa var izvērsties nopietnā problēmā. Konflikti bieži saasinās, ja jūs tos neatrisināt tieši, un tas, kas šķita mazs, var tos iznīcināt.

 

Astroloģijā visām zodiaka zīmēm ir savas konfliktu risināšanas metodes. Dažiem vislabākais ir problēmas atzīšana un atbildes meklēšana uz jautājumu, kā atrisināt konfliktu; citi ignorē problēmu un cer, ka tā pāries pati no sevis.

 

AUNS

Auni ir ļoti aizņemti cilvēki, un viņi zina, ka ilgstoša, ilgstoša diskusija konfliktu neatrisinās. Jo vairāk laika tas aizņem, jo ​​karstāka kļūst diskusija; Papildu emocijas tikai sāpina.

 

Auns dod priekšroku diskusiju plānošanai un tai laika noteikšanai. Optimālais laiks ir 30 minūtes; ja nepieciešams vairāk laika, Auns ir gatavs izrādīt pacietību, kas, starp citu, vienmēr nāk par labu.

 

Vērsis

Dusmīgs Vērsis nav tas cilvēks, ar kuru vēlaties saskarties potenciāli emocionālā diskusijā, tāpēc, lai izvairītos no situācijas eskalācijas, viņš veltīs brīdi pirms diskusijas, lai nomierinātos. Ja viņi kļūst ļoti dusmīgi, viņi ieturēs taimautu.

 

Tieši šī spēja nomierināties karsta strīda laikā ir šīs zodiaka zīmes spēcīga iezīme.

 

Dvīņi

Jebkāda veida konfliktu risināšana, bet jo īpaši attiecībās, ir Dvīņu superspēja. Viņi ir apdāvināti visās komunikācijas lietās, tāpēc miera panākšanu attiecībās viņi instinktīvi zina.

 

Pirmā lieta, ko Dvīņi darīs, ir godīgi un bez ļauniem nodomiem izteikt savas domas. Viņi nevēlas radīt nevajadzīgas sāpes; viņi vienkārši vēlas pateikt, kā viņi šobrīd jūtas.

 

Vēzis

Vēži nevēlas radīt nevajadzīgas sāpes kādam, kuru viņi mīl, tāpēc viņi cenšas atrisināt problēmas, tiklīdz tās rodas. Vēži nevēlas internalizēt savas jūtas un jebkādas negatīvas jūtas tās saēd no iekšpuses, tāpēc viņi cenšas neturēt aizvainojumu, nekrāt aizvainojumu vai pieķerties dusmām vai vilšanās.

 

Vēži vēlas atklātu dialogu, viņiem ir dāvana mierīgi izteikt sarunu biedram visu, ko viņi jūt, un viņi labi prot klausīties.

 

Lauva

Lauvas ir arī lieliski komunikatori. Tas, ko viņi dara, lai panāktu mieru attiecībās, ir uzņemties pilnu atbildību par savām darbībām, vajadzībām, uzvedību, jūtām un vārdiem. Viņi cenšas izmantot “es” izteikumus, lai, daloties savās domās un emocijās, viņu partneris nejustos uzbrukts.

 

Lauva spēj radīt drošu vidi konfliktu risināšanai, un tas palīdz saglabāt mieru. Jūsu partneris, visticamāk, satiks jūs pusceļā, kad viņš nejūtas emocionāli apdraudēts.

 

Jaunava

Jaunavas ir problēmu risinātājas, tāpēc viņas ir ļoti loģiskas un veiksmīgas, ja runa ir par konfliktu risināšanu attiecībās. Jaunavas pragmatiskā puse zina, ka tā vietā, lai prasītu no partnera pārmaiņas, Jaunava lūdz savam partnerim idejas un ieteikumus, lai rastu risinājumus.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina katrai zodiaka zīmei jau sastādījusi horoskopu 2023. gadam

 

Sadarbība ir efektīvs un iedarbīgs veids, kā tikt galā ar attiecību grūtībām. Jaunavas negrasās aiziet no attiecībām, ja rodas domstarpības; viņi atradīs veidus, kā tos labot.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment