Kuri zodiaka zīmju pārstāvji izstājas kā uzvarētāji no jebkura konflikta

 

 

Svari

Svariem nepatīk konflikti, bet, kad viņi to dara, viņi zina, ka labāk ar tiem tikt galā, nevis ļaut tiem gruzdēt. Svariem patīk, ja lietas ir godīgas un līdzsvarotas, tāpēc viņi vienmēr cenšas veltīt laiku savam partnerim, lai viņiem būtu iespēja apspriest savas problēmas, rūpes un risinājumus.

 

Tā kā Svari ir atvērti citu cilvēku viedokļiem, viņi parasti ir atvērti partnera teiktajam un ņems vērā visus ieteikumus.

 

Skorpions

Skorpioni dažkārt var pārmērīgi reaģēt uz konfliktu sāpju vai dusmu dēļ, taču, tā kā šī zīme ir ļoti gudra, viņi zina, ka jāiet iekšā, pirms izsaka lielus paziņojumus vai veic ārkārtējas darbības. Skorpioni centīsies noskaidrot, kas viņus sadusmo vai aizvaino, pirms nonāks konfrontācijā ar savu partneri.

 

Viņi meklēs risinājumus, kas dos labumu abām pusēm. Skorpioni arī centīsies nebūt nosodoši, apvainojoši, noraidoši vai sarkastiski un neslēpt galvu smiltīs, bet gan drosmīgi pārrunāt sakrājušās problēmas.

Strēlnieks

Attiecību konflikti liek Strēlniekiem justies ļoti neērti un viņu pirmais instinkts ir neiesaistīties attiecībās. Tomēr, ja viņu attiecības viņiem ir ko vērtas, viņi zina, ka ir ļoti svarīgi atrast veidu, kā sākt miera sarunas.

 

Strēlnieki mēdz būt atvērti, tāpēc, strādājot pie konfliktu risināšanas savās attiecībās, viņi mudinās savu partneri būt godīgam. Viņi uzklausīs savu partneri, cerot labāk viņu saprast un redzēt lietas no viņa skatu punkta.

 

Mežāzis

Iesaistoties strīdā, Mežāzis vienmēr zina, ka attiecības viņam ir dārgākas nekā īslaicīgas nesaskaņas ar partneri. Mežāža nolūks būs strīdu atrisināt tā, lai abi būtu apmierināti.

 

Viņi nav ieinteresēti uzvarēt strīdā, ja tas nozīmē attiecību sagraušanu. Mežāžiem ir tendence plānot, kā viņi tuvosies partnerim, ieteikt veidus, kā atrisināt problēmu, un vienlaikus risināt vienu problēmu.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri spēj saglabāt skaidru galvu un nekļūst pārlieku emocionāli, strādājot, lai atrisinātu konfliktu ar partneri. Viņi zina labāk, nekā gaidīt, ka partneris lasīs viņu domas, tāpēc viņiem ir ļoti skaidrs, ko viņi domā un jūt.

 

Viņi diskusijā neienes citu cilvēku viedokļus un neizmanto salīdzinājumus, lai mēģinātu pārliecināt savu partneri redzēt lietas no viņu viedokļa. Visvairāk Ūdensvīri cenšas nevainot savu partneri un neiedzīt viņu stūrī.

 

Zivis

Kad Zivis cenšas panākt mieru savās attiecībās, pirmā lieta, ko viņi dara, ir pārliecināties, ka viņu partneris zina, ka viņi rīkojas taisnīguma vārdā. Zivis cenšas savam partnerim pateikt, cik ļoti viņi viņas novērtē un cik pateicīgas par to, ka viņi ir savā dzīvē.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras gaida sarežģījumi planētu retrogrādības dēļ 2022. gada septembrī

Ja viņiem ir jāatvainojas par savu uzvedību, Zivis to darīs, un viņas spēj atzīties, kad ir kļūdījušās. Pats galvenais, ka viņiem šādas diskusijas neradīsies, kad kāda no pusēm būs nogurusi, un Zivis tās nepavadīs guļamistabā, kas ir patvērums.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment