Kurš kļūs bagāts un kuru pārsteigs pārmaiņas: Tamāras Globas horoskops visām Zodiaka zīmēm 2022. gada decembrim

Astroloģe Tamāra Globa sniedz jaunu horoskopu, kurā sniedza ieteikumus katrai zodiaka zīmei. Decembris daudziem būs labs mēnesis, ja neiztērēsi visu peļņu un prēmijas dāvanām, izšķirsi strīdus – vispār esi uzmanīgs. Tamāras Globas prognoze satur detalizētus skaidrojumus katrai zodiaka zīmei.

 

AUNS

Mēneša pirmā puse ir periods, kad tāli un tuvi ceļi prasīs jūsu laiku. Iespējama uzmanība tuviem cilvēkiem, pazīšanās prom no mājām, spēcīgi vaļasprieki. Taču mēneša sākumā esi uzmanīgs: pastāv nodevības draudi un pārmērīgi vaļasprieki, kas var maksāt tavas ierastās attiecības. Turklāt šis periods ir ļoti veiksmīgs radošumam, intelektuālajai darbībai un spējai darīt daudzas lietas vienlaikus.

No decembra otrās nedēļas jādomā par nopietnām lietām: par karjeras jautājumiem; kā dzīvot tālāk – uz ko tiekties. Priekšniecība lūgs tev nopietnāku darbu, īpaši otrajā dekādē. Līdz mēneša trešajai dekādei esi uzmanīgs – apkārt notiek svarīgas pārmaiņas: Jupiters ieiet Auna zodiaka zīmē, nes tev gan personiskus panākumus, gan mērķu pārdomāšanu.

 

VĒRSIS

Būs daudz izdevumu – centies pēc iespējas vairāk paturēt savu naudu. Taču paralēli, jau sākot ar otro nedēļu, Vērsis var cerēt, ka nāks labas nopelnīšanas iespējas, līgumi ar attāliem partneriem. Ceļi, ko Vērsis plāno decembra vidū, var būt gana veiksmīgi.

Pārmaiņas, ko Vērsis plāno, sākot no decembra otrās dekādes, var nest panākumus personīgajās lietās. Mēneša beigās nesamaziniet savas darba iespējas uz pusi, jo vadība jūs uzraudzīs un uzraudzīs jūsu talantus un iespējas.

 

DVĪŅI

Tuvojas būtiskas izmaiņas. Mēneša sākumā tie attiecas uz personīgām attiecībām, attiecībām ar partneriem un pretiniekiem. Esiet ļoti uzmanīgs pret ģimeni, tiem, kurus mīlat, atbalstiet bērnus; lai netērētu laiku un enerģiju attiecību atjaunošanai turpmākajā periodā. Paralēli tam būs strīdi par finansēm.

Tajā pašā laikā, pateicoties jūsu aktivitātei un neatlaidībai, jūs varēsiet nopelnīt, būs pastāvīgi ienākumi. Šie fiksētie ienākumi ietver fiksētos izdevumus un fiksētos ieguldījumus. Centieties tērēt mazāk decembra sākumā un beigās. Būs jauni plāni un ejam, kopā ar draugiem nākamgad tos reklamēsiet.

VĒZIS

Mēneša pirmā puse ir periods, kad būs interesants darbs, jauni biznesa plāni, radošas idejas. Pūlī jābūt uzmanīgiem: īpaši mēneša sākumā un beigās. Esiet uzmanīgi uz ceļa. Ceļi ir veiksmīgi mēneša otrajā dekādē, taču šos ceļus vislabāk veikt kopā ar ģimeni vai labā kompānijā. Decembra vidū kopā ar draugiem (ar grupu) gūsi ievērojamus panākumus.

 

LAUVA

Labs laiks radošumam, uzņēmumiem. Kopā ar draugiem ir labas iespējas popularizēt savas idejas, atpūsties, labas kompānijas. Paralēli no decembra otrās nedēļas pienāks periods, kad darbosies jaunas iespējas: nopelnīsi, bet arī izmaksas būs ievērojamas. Tāpēc mēģiniet rūpīgi plānot savus izdevumus.

 

JAUNAVA

Decembra sākumā uz ceļiem jābūt ļoti uzmanīgiem. Tajā pašā laikā pievērsiet vairāk uzmanības mājām un mājām. Nepieciešama jūsu palīdzība un atbalsts vecākiem: mājas darbos un veselības jautājumos. Sākot ar otro nedēļu būs posms, kad tuvās un iemīļotās vietās kopā ar cilvēkiem, kas ir mīļi – iegūsi iespēju atpūsties.

Lasi vēl: Kā katra zodiaka zīme var piesaistīt veiksmi 2023. gadā

Decembra trešā dekāde nesīs notikumus, kas tev nebūs līdz galam skaidri, bet drīz vien iekļausies mainīgajos laika apstākļos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment