Kurš kļūs bagāts un kuru pārsteigs pārmaiņas: Tamāras Globas horoskops visām Zodiaka zīmēm 2022. gada decembrim

 

 

SVARI

Šis ir iespējamās peļņas periods. Un viņi nāks kopā ar cilvēkiem no jūsu iekšējā loka, ar cilvēkiem, kas interesē jūsu intereses. Visu pirmo un otro dekādi nodarbosities ar tuvinieku lietām. Labs laiks ikdienai, mācībām, ceļošanai un kustībai. Decembra pirmajā nedēļā uz ceļiem jābūt uzmanīgiem.

Decembra trešajā dekādē radīsies opozīcija; pievērsiet īpašu uzmanību tam, kas notiek jums apkārt. Rūpējieties par savu ģimeni, rūpējieties par saviem mīļajiem.

 

SKORPIONS

Decembris sniedz iespēju nopelnīt naudu. Bet tajā pašā laikā jūs tērēsit lielus izdevumus dāvanām un pirkumiem sev. Iztērējiet daudz naudas brīvdienās kopā ar saviem mīļajiem.

Tikšanās laiks, interesantas iepazīšanās. Decembra pirmajās dienās esi uzmanīgs attiecībā uz finansēm, izvairies no krāpniekiem. Labs laiks mācībām. Darbā var būt dramatiskas pārmaiņas.

 

STRĒLNIEKS

Mēneša sākums ir personīgo panākumu, labklājības darba, intelektuālās aktivitātes periods. Vienlaikus esi uzmanīgs pret ģimeni: iespējami strīdi, konfliktsituācijas. Decembra otrā nedēļa un tai sekojošais periods nesīs veiksmi finanšu jautājumos: būs investīcijas, peļņas iespējas, labas iegādes. Mēneša vidū un beigās centies visu netērēt dāvanām.

MEŽĀZIS

Ir periods, kad tiek pievērsta pastiprināta uzmanība veselības problēmām. Esiet uzmanīgs arī sadzīves jautājumos, sekojiet līdzi aprīkojumam, kā arī transportlīdzekļiem.

Aiz muguras ir pastiprināta kontrole un uzmanība pret savu personu. Decembrī, janvārī, februāra sākumā jums veiksies mācībās, intelektuālā darbībā. Šis ir jaunu darbu vai aktivitāšu periods, kas vēlāk nesīs jūsu jauno aktivitāti.

 

ŪDENSVĪRS

Jums apkārt būs daudz jaunu plānu un jaunu draugu. Jūs plānojat savu nākotni, tā ir saistīta ar intelektuāliem, biznesa un perspektīviem ceļu projektiem. Šis ir nostiprināšanās laiks finansēs, celtniecībā, darbā. Jūs atgriezīsities pie vecajiem projektiem un tajā pašā laikā, pamatojoties uz to, uzņemsieties jaunus.

Decembra sākumā esi uzmanīgs pret saviem mīļajiem. Pēc pirmajām decembra dienām, kad sakārtosi savas problēmas, būs laba iespēja jauniem plāniem. Gandrīz visu decembri nāks labi līdzekļi: nauda, ​​kas kompensē tavas vēlmes, vari veikt investīcijas. Labs laiks, lai padomātu par savu un savu bērnu nākotni.

 

ZIVIS

Decembra sākumā apskatiet problēmas mājās, jautājumus, kas saistīti ar karjeru. Iespējami strīdi ar sievietēm, kā arī ar bērniem – atrisiniet šos jautājumus. No decembra otrās nedēļas karjeras jautājumi pārtaps brīvas aktivitātes iespējās, parādīsies jauni plāni, lielas lietas un idejas, kuras īstenosi trīs mēnešu laikā. Parādīsies jaunas paziņas, attiecības ar cilvēkiem, kuri vēlāk kļūs par taviem draugiem.

Lasi vēl: Kādas vēlmes var piepildīt Melnais ūdens trusis 2023. gadā – piepildiet tās pareizi

Ar tiem nāks jauni biznesa plāni un idejas, un šīs intelektuālās iespējas, kas dos jums personīgo izaugsmi. Ienesīgs mēnesis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment