Astrologi aicina būt uzmanīgiem, saistot savu dzīvi ar šo 4 zvaigznāju pārstāvjiem

Astroloģija visas zīmes iedala trīs grupās, no kurām vienu sauc par mainīgām (maināmām).

Šīs zodiaka zīmes uzrāda dubultās dzīves un dabas pazīmes –  tām bieži ir nosliece uz visādām nepatīkamām lietām. Astrologi aicina būt uzmanīgiem, saistot savu dzīvi ar šo zvaigznāju pārstāvjiem.

 

Zivis

Vājprātīgās  Zivis visu savu dzīvi meklē veidus, kā uz citu rēķina kļūt labākiem. Viņi spēj nodot ne tikai sava tuvākā intereses, bet arī savus ideālus. Ja oportūnistiskās Zivis sapratīs, ka tas viņām ir izdevīgi, viņas pēkšņi mainīs pieķeršanos un apkārtējo vidi.

Tajā pašā laikā viņi spēj pasniegt savu bezcerīgo situāciju tik traģiskā gaismā, ka dažiem jūtīgiem cilvēkiem būs pat žēl. Zivis var mainīties, ja sapratīs, ka tās nav jūsu dzīves prioritāte, lai gan vēlāk var to dziļi nožēlot.

 

Jaunava

Jaunavas nodevības pirmsākumi jāmeklē viņu nepārvaramā piesardzībā. Atšķirībā no impulsīvajām Zivīm, pedantiskā Jaunava rūpīgi aprēķina savus soļus, kā arī to sekas.

Ja ieguvumi ir acīmredzami, viņa bez sirdsapziņas sāpēm izdarīs negodīgu rīcību: viņa negodīgi apies kolēģi, lai ieņemtu viņa vietu, atbrīvotos no konkurenta mīlas trijstūrī utt. Sāpīga iedomība mudina viņus uz nodevīgām darbībām.

Lasi vēl: Astrologi tuvākajās dienās prognozēja daudz patīkamu dāvanu no zvaigznēm 3 zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment