Laiks pārmaiņām mūsu dzīvē un pasaulē! Prognoze katrai zodiaka zīmei 2022. gada vasarai

Vasara pavisam tuvu.. Zodiaka zīmes var sagaidīt foršas pārmaiņas..

Auns

Tagad var rasties jautājums ar draugiem: kāds izkritīs, bet tajā pašā laikā dzīve parādīs, kurš paliks ar jums līdz kapam. Šajā periodā ir svarīgi būt labam draugam. Labs laiks, lai palielinātu savus ienākumus, atrastu jaunus veidus, kā atnest sev naudu. Ņemot vērā, ka šeit galvenais varonis ir Saturns, un viņš ir par likteni un karmu, foršu naudu var nopelnīt tikai tie, kas seko savam liktenim – viņi nodarbojas ar savas dzīves, sava likteņa biznesu.

Vērsis

Šīs vasaras svarīgs uzdevums ir karjeras izaugsme. Vismaz iemet ēsmu priekšniekam uz paaugstināšanas rēķina! Kopumā tagad ir laiks ņemt lietas savās rokās un rīkoties. Uzņēmējdarbībā svarīga ir stratēģija un ilgtermiņa projekti! Tas nebūs viegli, taču 2023. gadā un pēc tam rezultāts pakāpeniski palielināsies.

Ja tev ir ilgtermiņa plāns uzsākt kādu vērpjošu projektu – uz priekšu!

Bet vienas dienas uzņēmumi jums neko nedos.

Dvīņi

Ir pienācis laiks nodot tālāk savas prasmes un zināšanas, īpaši, ja tavs aicinājums un misija ir mācīt un būt guru.

Tas ir arī labvēlīgs laiks, lai pilnveidotu savas prasmes, kļūtu sūknētākam savā profesijā. Jums tas viss drīz būs vajadzīgs! Izvēlieties pienācīgu izglītību, pat ar diplomu, vai absolvējiet iepriekš pamestu universitāti.

Izvēlieties savus cilvēkus savā vidē: stulbie jūs vilks uz leju, bet augsti attīstītie – uz augšu. Ir labi, ja tu šovasar atrodi sev kādu mentoru.

Vēzis

Esiet uzmanīgi uz ceļiem šovasar! No ātruma un steigas uz ceļa nekas labs nebūs. Visur vajadzētu likt salmus.

Es arī iesaku turēties tālāk no jebkādiem piedzīvojumiem un krāpniekiem. Starp citu, šajā vasaras periodā jūs būsiet gards kumoss krāpniekiem – esiet uzmanīgi!

Labs laiks, lai apdrošinātu sevi, savu auto vai nekustamo īpašumu, saņemtu mantojumu.

Iesaku arī atrast psihologu vai kādu citu speciālistu, kas mainīs galvu. Šai vasarai un turpmāk no 2023. līdz 2025. gadam esat iekļāvis transformāciju un pārmaiņu zonu. Jūsu psihe, visticamāk, nespēs tik ātri pielāgoties gan labajam, gan sliktajam, kas nozīmē, ka jums ir nepieciešama palīdzība no malas. Jūs varat ne tikai nogalināt prusaku, bet arī izstrādāt jebkādus ierobežojošus uzskatus.

Tas ir arī superlaiks, lai tuvinātu ezotēriku: sazinieties ar astrologiem vai iemācieties kaut ko mistisku.

Lauva

Tagad viss var būt ne tikai partnerattiecībās, bet tas attiecas arī uz mīlestību un partneriem biznesā. Šai jomai jāpievērš lielāka uzmanība, selektīvi jāizturas pret cilvēkiem. Kopumā šis laiks var dot jums foršas paziņas, partnerattiecības vai pat laulības. Bet deriet ilgtermiņā.

Kāda veida paziņas un līdzīga plāna biznesi radīs tikai problēmas, kā arī ātras intīmas attiecības. Ja laulība un attiecības, tad ilgtermiņā.

Esošās attiecībās jūs varat sasniegt jaunu spēcīgu līmeni.

Bet, ja kāds atkrita no tuviem partneriem no maija līdz jūlija vidum, tad tam vajadzēja notikt.

Lasi vēl: 2022. gada maija beigās 5 zodiaka zīmes aizpūtīs spēcīga banknošu viesuļvētra

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment